Ok, het is afgeleverd! Bij de buren weliswaar. Dat had ik graag willen weten dan had ik de ontvanger niet steeds hoeven te vragen of t boeket gearriveerd was. Dus al met al niet tevreden. Noch over de kwaliteit van het boeket noch over de bezorging.
Prachtig boeket. Op de juiste tijd gebracht. Ontvangster was erg blij!
Erg fijn!
Door foutje van ons kwam het bestelde boeket op verkeerde adres terecht. Fleurop heeft dit TOP opgelost.
Mooi boeket. Prima bezorging
Makkelijke bestelling en ontvanger is zeer tevreden
Mijn moeder is er heel blij mee echt een prachtige mooie bos
Prima geregeld.
Veel keuze op de website en overzichtelijk. De bloemen zijn bezorgd op tijd en goed gecommuniceerd ook weer met mij. Alles op tijd. Heel goed!
Op de site staat voor 14u besteld vandaag nog bezorgd. Dat kunnen ze niet geven. Dus je betaalt genoeg bezorgkosten terwijl het als nog de volgende dag bezorgd pas word.
Vlotte bezorging en een mooie bos bloemen
Het bestellen ging top! Echter het werd niet op de aangevraagde datum bezorgd mijn bestelling helaas ook heb ik geen reactie gekregen op mijn vraag waar mijn bestelling bleef via de servicedesk. Verder helemaal prima.
Nvt
Ik had rode rozen besteld Ze heeft eennander boeket gekregen
Ik had een plakboeken besteld met vrolijke kleuren. Er is op zich een mooi boeket bezorgd, maar het lijkt niet op wat ik had uitgezocht. Dat valt me dan toch erg tegen. De ontvanger was er blij mee hoor, maar ik ben teleurgesteld dat het zo’n ander boeket is dan ik had bedoeld.
Positieve ervaring!
Van bestellen tot leveren, super!!!
Ontvanger blij met boeket.
Leuke bos bloemen met veel verschillende soorten. Goede kwaliteit en goed verpakt.
Het boeket bloemen,met vaas en chocolade is mooi op tijd bezorgd,de ontvangers waren er erg blij mee
Boeket is prima samen gesteld en door bezorger goed afgeleverd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.