Snelle levering, gemakkelijk met bestellen en een mooi bos bloemen
Zeer mooie bos bloemen en geluisterd naar mijn vraag, ontzettend prettig
Goede ervaring met bestellen en door plotseling niet thuis zijn van de mensen waar de bos bloemen na toe moest, meer dan perfect en snel geregeld. vond ik erg fijn. Fijn persoonlijk contact gehad met de werknemers. Foto gekregen van het prachtige boeket....
Alleen een boodschap gaat ie altijd vlot.
Ideaal en gemakkelijk
Mooi boeket En makkelijk te bestellen
Boeket was vers en goed samengesteld. Blij mee!
Bij Fleurop zit je gewoon goed!
Nu 2x achter elkaar een bestelling geplaatst en mooie boeketten geleverd volgens afspraak.
Echt super. Hele mooie bos bij mijn Zus laten bezorgen. In de ochtend besteld en ze had hem de middag al. Zou hier zeker weer bestellen.
Snelle levering, nooit klachten gehoord.
Mooie bloemen, goede service!
Ik had een boeket besteld met kaart en een tekst, maar de kaart is niet meegeleverd. Heel erg jammer als de ontvangers dus niet weten waar het vandaan komt.
Goede en snelle levering maar rozen met 5 dagen niet mooi meer, erg teleurstellend
Ik ben zeer tevreden met fleurop
Mijn geluk (of pech) in mijn leven was dat mijn vrienden en familie uitwaaide over de hele Wereld. Zo heb ik periodiek bloemen gestuurd naar Frankrijk, Oman, Zuid Afrika, Quatar,Belgie, en Nederland. Volgens mij de enige manier om je geluk,verdriet, liefde en emotie te uiten naar diegene. Ik hoop dat ik samen met jullie organisatie dit nog jaren kan volhouden.
Mooi boeket , super bezorging!
Kon niet beter
Prachtige bos bloemen, op tijd afgeleverd
Doen wat ze beloven
Mooi op tijd op de verjaardag van onze vriendin En ze was heel blij met het boeket, prachtig zei ze. Bestelling en bezorging zijn goed verlopen.
Prima service, dezelfde dag geleverd omdat ik rond 12/13u had besteld en echt ook het boeket wat ik had uitgezocht, want ik heb het de dag daarna met eigen ogen gezien! ;)
mooi boeket,maar heb uitdrukkelijk gevraagd het bij afwezigheid bij de zijdeur achter te laten.Dat is NIET gebeurd.Afgeleverd bij de buren.Niet iedereen heeft een goede relatie met zijn buur.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.