Snel geregeld en vlotte service

Helaas wat teleurgesteld

Voor een vriendin haar verjaardag hebben we een boeket besteld, deze werd veel te vroeg (2 dagen) geleverd. Daarnaast kwam het boeket helaas niet overeen met het gekozen boeket op de website en vonden we het daarom de 50 euro niet waard.

Mooie bos

Hele mooie bos afgeleverd

• Boeket

Heel snel en mooi boeket

Snel , mooi en makkelijk.

Een prachtig rouwboeket!

Via de website een rouwboeket besteld met witte bloemen en wat groen. Had als wens aangegeven dat ik graag een donkerrode roos in het boeket zou willen zien. Het werd een súpermooi boeket met een losse rode roos, héél mooi dus ik ben tevreden!!! De ontvanger was net zo tevreden als ik.

Onvoldoende

Kleine bos bloemen voor veel geld, binnen 1 week is de helft al vergaan.

• Boeket

De bestelling komt meestal op gewenste tijdstippen.

Fantastisch service

Alles was snel geregeld

bla

bla

Duidelijk bestelproces

Soepel

• Boeket

Efficient, reliable service and absolutely beautiful flowers!

I ordered for my daughter's birthday on Thursday for delivery Saturday. She phoned and said they were ABSOLUTELY GORGEOUS! They were beyond expectation. Keep up the good work, Fleurop. I've used your service since 2015.

mooie bos bloemen

goed te bestellen online en goede levering.

perfekt service

perfekt service

Super snelle service!

Geweldige service, snelle levering in het buitenland.

Niet tevreden

Er is een boeket uitgezocht, en wat bezorgd is lijkt er totaal niet op. Ik had gevraagd of ze mij een foto wilde sturen van het boeket die ze hebben ontvangen. Daar was ik niet tevreden over, de bloemen en de kleuren lijken er totaal niet op. Zaterdag heb ik gelijk een mail hierover gestuurd en daar heb ik ook nog geen reactie van gehad. Daarom van mij 1 ster.

• Boeket

Het bloemetje was heel snel geregeld

We werden na de bestelling nog gemaild dat er bepaalde bloemen niet op voorraad waren, daar ik dit gemist had heeft de bloemist toch een heel mooi boeket samengesteld en de ontvangers waren heel verrast over het mooie boeket, kortom we zijn zeer tevreden over Fleurop.

• Boeket

Goed verzorgd en op tijd

Zie boven

• Boeket

Elk jaar weer een betrouwbare levering!

Gewoon mooi

Heel mooi boeket voor een faire prijs.

Geen adequate klantenservice

Ik vind het erg jammer dat een fout die ik in de bestelling maakte en binnen 20 minuten na de bestelling bij de klantenservice meldde, niet meer gewijzigd kon worden. Uw conculega’s gaan daar beter mee om.

• Boeket N.v.t.

2boeketten op 1 adres is 2x bezorgkosten betalen?

Ik wil drie boeketten bestellen op twee adressen naast elkaar. Omdat ik ieder boeket apart moet invoeren betaal ik 2x bezorgkosten voor hetzelfde adres.

• Boeket N.v.t.

Super snelle levering en een prachtig boeket!

Om 10 uur s'ochtends besteld en om 14.15 geleverd!! En een prachtig boeket! Super dit! Nooit eerder ervaren.

• Boeket

Makkelijk te bestellen, mooi boeket

• Boeket

Boeket niet bezorgd, maar aan mij doorgegeven dat het bezorgd is.

Op het moment van bezorgen 14.30 uur was mijn moeder niet thuis. Om 15.30 uur vond ze een kaartje in de brievenbus dat ze de bloemist kon bellen, dan zouden ze het boeket alsnog maken en kon ze het ophalen. Ze belde, kreeg een bandje te horen dat door drukte of door gesloten zijn niet opgenomen kon worden. Inspreken kon niet! Het door mij opgegeven telefoonnummer van haar is niet gebeld. Ik ontving een bericht dat het boeket bezorgd was. Een leugen. Ik heb zaterdag nog een mail naar u gestuurd. Geen antwoord, geen bevestiging van ontvangst van mijn mail. Vandaag is het dinsdag(!), heeft mijn moeder nog niets gehoord en durft u om 5 sterren te bedelen. Ik heb u gemaild, niet de lokale bloemist, want die is op maandag gesloten. U heeft gisteren mijn mail wél gelezen, maar niet gereageerd. Nooit meer. Mijn voornaam in de referentie achterlaten is verplicht? Die is Humphrey. Enig idee hoeveel Humphreys er in Mierlo wonen? Ik ben nog nooit in mijn leven een andere Humphrey tegengekomen, dus het wordt H.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ