Op het moment van bezorgen 14.30 uur was mijn moeder niet thuis. Om 15.30 uur vond ze een kaartje in de brievenbus dat ze de bloemist kon bellen, dan zouden ze het boeket alsnog maken en kon ze het ophalen. Ze belde, kreeg een bandje te horen dat door drukte of door gesloten zijn niet opgenomen kon worden. Inspreken kon niet! Het door mij opgegeven telefoonnummer van haar is niet gebeld. Ik ontving een bericht dat het boeket bezorgd was. Een leugen. Ik heb zaterdag nog een mail naar u gestuurd. Geen antwoord, geen bevestiging van ontvangst van mijn mail. Vandaag is het dinsdag(!), heeft mijn moeder nog niets gehoord en durft u om 5 sterren te bedelen. Ik heb u gemaild, niet de lokale bloemist, want die is op maandag gesloten. U heeft gisteren mijn mail wél gelezen, maar niet gereageerd. Nooit meer. Mijn voornaam in de referentie achterlaten is verplicht? Die is Humphrey. Enig idee hoeveel Humphreys er in Mierlo wonen? Ik ben nog nooit in mijn leven een andere Humphrey tegengekomen, dus het wordt H.
Zoals altijd werd een prachtig boeket bezorgd op de afgesproken tijd!!
Zaterdag om 8.00 besteld vanuit Nederland en s middags geleverd in Polen!
Goeie bezorgservice op de juiste tijd.
Eerlijk en mooi. Maar heel duur. Vele zijn goedkoper! Maar toch succes verder
De duurzaamheid bleek niet te bestaan uit de beloofde groen geteelde bloemen maar uit het duurzaam handelen van de bloemist volgens het bijgevoegde papiertje. Wat houdt dat in? Hij scheidt plastic of zo??
Zie mijn mail van afgelopen vrijdag.
Super eenvoudig te bestellen. Aflevering is uitgevoerd volgens de voospelling. De bloemen zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit.
Om 13.00 uur bloemen besteld en om half 4 afgeleverd. En ook een mooi boeket.
Ik wilde een boeket laten bezorgen in Ierland op een adres waar geen huisnummes en postcodes bestaan. Dit zorgde voor wat problemen bij de bloemist in Ierland die moest gaan bezorgen. Ik ben hier drie keer over gebeld door een uiterst vriendelijke en behulpzame dame van Fleurop. Uiteindelijke resultaat: een whatsapp van de ontvanger om te bedanken voor de prachtige bos bloemen.
Onze bestellingen met Fleurop zijn altijd goed bevallen. De boeketten zijn prachtig en worden altijd op tijd bezorgd. Aanrader!
De bestelling was snel gedaan. De bloemen waren mooi en op tijd bezorgd. Het heeft me vertrouwen gegeven
Mooi boeket . Goed verzorgd. De verjaardag 2 .
Via Fleurop kan ik probleemloos boeketten laten bezorgen overal in Nederland wetende dat de ontvanger een mooi boeket krijgt.
Het boeket was prachtig en heel verse bloemen, daar zijn we heel tevreden over. Maar het boeket werd pas s avonds om 19.00 uur bezorgd bij op de verjaardag van een 83-jarige, heel laat dus
doen wat ze beloven
Heeft voor ons geleid tot een vervelende situatie. Bij bestelling afzender laten invullen als dit niet automatisch wordt weergegeven.
Het bestellen ging gemakkelijk, heel eenvoudig uit te zoeken. Het bezorgen is ook goed verlopen
Mooie bloemen en snel geleverd
De bloemen waren voor mijn dochter. Zij vond het een hele mooie bos.
Bezorging niet volgens afspraak uitgevoerd en her niet over geinformeerd
de bloemen kwamen gedroogd/verwelkt aan en sommige waren gebroken
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.