Makkelijk bestellen en een vlotte bezorging.

Makkelijk om bloemen te regelen voor iemand in een ziekenhuis.

• Boeket

Deels verdroogde rozen. Nu na 4 dagen al rijp voor de mestvaalt.

Duur product, slechte kwaliteit. Korte levensduur

geweldig

De bloemen die ik heb verstuurd naar een vriendin zag er prachtig uit, geen bruine vlekjes of dergelijke, ik ga vaker bloemen bestellen en versturen.

prachtige pot voorjaarsbollen

In plaats van een boeket bloemen, stuurde ik een zeer dierbare vriendin een pot met voorjaarsbollen omdat ik niet in de gelegenheid was om haar te bezoeken. De pot was mooi en de bollen feestelijk!

Een super mooi boeket.

Keurig op tijd geleverd volgens afspraak. Digitaal besteld zonder gedoe.

De kwaliteit was uitmuntend

Prettig was ook dat na de feitelijk bezorging dit aan mij werd gemeld.

Prachtig boeket

Prachtig boeket en keurig op tijd bezorgd

Nvt

mooi en snel gelvers

top

• Boeket

Fleurop doet wat het belooft

Prachtig boeket!

Super Service.

• Boeket

Snel geleverd en mooie boeketten

Alles naar wens, goede communicatie, snelle levering en vooral mooie bloemen. Ik had een veldboeket besteld en de ontvanger stuurde mij een foto en het zag er mooi uit.

Prachtig boeket

Het boeket is op tijd bezorgd snelle service

Top service!

Bloemen voor een familielid in hospice besteld, helaas ging ze sneller achteruit dan verwacht. Na telefoontje met klantenservice of rit als eerst rit kon worden ingepland werd er gelijk actie ondernomen door lokale bloemist regio Amersfoort. Super fijn! Bloemen zijn ook prachtig!

• Boeket

Mooie bos bloemen en netjes verzorgd. Gewoon top.

• Boeket

Afhandeling en levering prima en op tijd.

De totaalkosten liggen voor wat je krijgt, te hoog. In mijn geval een bosje vrolijke plukbloemen middel voor 44,50 euro. Dat is teveel geld voor wat je aangeboden krijgt.

Geweldige service

Toen de door mij bestelde bloemen onverwacht niet bezorgd konden worden kwam Fleurop zelf met een oplossing, dat noem ik nog eens goede service. Dank Fleurop en de bloemist voor het meedenken en oplossen!

• Boeket

Snelle levering van een prachtig boeket

Omdat ik in het buitenland woon liet ik een bos bloemen bezorgen bij mijn moeder voor haar verjaardag. Ze kreeg binnen twee uur een prachtig boeket met verse bloemen.

Heel blij,

Blij met service en snelle levering

• Boeket

Altijd mooi en goed kwaliteit en optijd.

Altijd goed kwaliteit en optijd en een hele nette man die het brengt!

• Boeket

Mooie producten en netjes geleverd

Mooi boeket bloemen laten bezorgen bij een vriendin. Zag er schitterend uit en ik werd netjes op de hoogte gehouden over de levering van het boeket

• Boeket

Snel en betrouwbare kwaliteit!!

Prijs blijft wel een ‘dingetje’ ….

Afspraken worden altijd nagekomen

Nooit bezorgd!!!!

Spijt dat ik hier heb besteld, de bloemen zijn NOOIT bezorgd. Na verzoek voor mijn geld terug krijg ik GEEN REACTIE meer van de klantenservice. Zij willen met degene bellen voor wie de bloemen een cadeau waren om wat dingen uit te zoeken: dit verpest de verrassing natuurlijk totaal, waarom zouden zij er werk in moeten stoppen als de bloemist gewoon niet bezorgd? NIET BESTELLEN HIER!!!!

• Boeket N.v.t.

Voor 14:00 besteld vandaag bezorgd klopt niet

Vanmorgen een bestelling geplaatst. Dacht handig ben zelf aan het werk en kan ik toch iemand een boeketje geven op een voor diegene moeilijke dag. Nou het is inmiddels 18:38 de dag is praktisch voorbij en er is niks bezorgd. Had het beter zelf na mijn werk kunnen halen was goedkoper en had diegene er nog wat aan. Bedankt Fleurop voor de slechte service! Was de eerste en de laatste keer.

• Boeket N.v.t.

1 De Schutterij