Spijt dat ik hier heb besteld, de bloemen zijn NOOIT bezorgd. Na verzoek voor mijn geld terug krijg ik GEEN REACTIE meer van de klantenservice. Zij willen met degene bellen voor wie de bloemen een cadeau waren om wat dingen uit te zoeken: dit verpest de verrassing natuurlijk totaal, waarom zouden zij er werk in moeten stoppen als de bloemist gewoon niet bezorgd? NIET BESTELLEN HIER!!!!
Vanmorgen een bestelling geplaatst. Dacht handig ben zelf aan het werk en kan ik toch iemand een boeketje geven op een voor diegene moeilijke dag. Nou het is inmiddels 18:38 de dag is praktisch voorbij en er is niks bezorgd. Had het beter zelf na mijn werk kunnen halen was goedkoper en had diegene er nog wat aan. Bedankt Fleurop voor de slechte service! Was de eerste en de laatste keer.
Ik wilde mijn vriendin in Brazilië verassen met een grote bos bloemen € 117 voor betaald en er werd een bosje met onkruid bezorgd de bos leek niet eens als op de foto Dat is mooi snel verdiend wat onkruid voor meer dan 100 euro bij de benzinepomp heb je betere kwaliteit
Middelgroot boeket besteld voor verjaardag van dochter. De dag ervoor. Pas in de avond op verjaaardag om 20.00 uur bezorgd. Het boeket leek in de verste verte niet op het boeket op de site. De helft van aantal bloemen en een hoop groen. Klacht gemaild en heb een tegoedbon van 7,50 gekregen te besteden bij een volgende keer. Niks over slecht boeket. Want een volgende keer komt er niet. Bijna 50 euro kwijt voor een matige bos bloemen.
Bestel hier niet. Bloemen zijn binnen 4 dagen rijp voor de vuilnisbak en stinken. De garantie die zij beweren te geven is een leugen. Voor een boeket van 50 euro incl. Verz. Kosten krijg je na heel veel moeite 10euro voucher. Pure oplichting.!!! Koop liever bij een andere grote bloemen bezorg service.!! Wees gewaarschuwd voor deze oplichters!!!
Boeket werd ietwat laat op de dag bezorgd, maar heeft echt heel lang nog mooi gestaan - bijna 3 weken. Prachtig!
Zoals je je kan voorstellen was dit een enorme teleurstelling. Vervolgens hebben ze om 22.45 (toen we thuis waren) een mail gestuurd dat we er niet waren en dat ze een kaartje in de bus hadden gedaan, deze lag er niet en we hebben dus én geen bloemen, én er is tegen ons gelogen. Geen beste ervaring dus
Dit kan echt niet! Er is niks bezorgd op Valentijnsdag!!! “Men had een lekke band” zeggen ze dan. Geen excuses , geen goedmakertje… Met alleen het bedrag terugbetalen maak je dit natuurlijk niet meer goed! Ik ging er vanuit dat Fleurop als grote naam betrouwbaar was… Nooit meer!
Voor valentijn heeft mijn partner bloemen besteld en die worden pas in de avond bezorgd ze verwachten dat je hele dag thuis gaat zitten en op de bloemen gaat wachten. Ondertussen is de verassing hierdoor ook verpest. Schandalig bedrijf NIET BESTELLEN bij hun!!!
Een jarige wilde ik feliciteren met een mooi boeket en dat is met een prachtig samengesteld boeket prima gelukt. Een hele goede service van Fleurop!
alles was goed geregeld wat the bloemen betreft en goed aangekoment ed. maar tijdens het bestellen kon ik niet mijn Canadese telephoon number gebruiken want het werd niet als een goed nummer herkent. dus moest ik het zelfde nummer als van het bezorg address gebruiken. Please accept international phone numbers as not all your clients live in the Netherlands.
De bos bloemen die ik besteld heb is keurig netjes en op tijd bezorgd! Ga zo door!
Toppie
Prima totaal dienst
Bestelling en levering waren goed. De bloemen waren ook mooi.
Donderdag 7 februari een bestelling gedaan voor in België, betaald en er is niks bezorgd. Gebeld met Fleurop Nederland en hoorde dat ik een bericht had moeten ontvangen dat er geen bloemist in de buurt zit en de bezorging pas 13 februari kan plaatsvinden (geen bericht ontvangen). Erg jammer dit.
Bestellen en direct geleverd, wat wil je nog meer.
Lekker makkelijk en vlug te bestellen, ruime keuze en zeer duidelijk!
Snel kunnen bestellen en de bloemen zijn goed bezorgd! LDe ontvanger heel blij gemaakt! Zo leuk!
De relatie heeft de volgende dag een mooi boeket ontvangen, wat voldeed aan de verwachtingen!
Prachtig bos bloemen en snel geleverd
De service is snel, de bloemen waren de volgende dag al geleverd. Het is makkelijk te bestellen en de bloemen zijn mooi. Dat is het uiteraard het belangrijkste. Enige minpuntje vond ik dat je niet veel tekst op de kaart kunt zetten. Het zou nog beter worden als je zelf de opmaak van de kaart kunt maken.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.