Geen opmerkingen. Volledig verlopen zoals gevraagd.
De bloemen zijn prachtig en goed aangekomen, alleen miste het persoonlijke kaartje. Ik kan het ook nergens terugvinden
Onze dochter woont in Portugal en voor haar verjaardag had ik een boeket bloemen besteld. Helaas is het boeket bloemen niet geleverd. Ook enige vorm van communicatie vanuit klantenservice ontbreekt. Erg jammer en zeer teleurgesteld.
Nooit teleurgesteld
Het bleek dat het type bloem dat ik had gekozen onvoldoende. Voorradig was. De klantenservice stemde vooraf met mij af of ik zou instemmen met een alternatief of dat ik de bestelling wilde annuleren. Ik koos voor een alternatief en werd zeker niet teleurgesteld. Een prachtige volle bos mooie bloemen werd geleverd. De bezorger kwam aan huis, toen wij net even weg waren. We lieten hem via de video deurbel weten dat hij de bos mocht achterlaten onder het afdak. Hij deed dit keurig in een emmer water. Wat een top service!
Ik vind het niet fijn dat je verplicht een kaartje moet kopen. En het bedrag daarvoor is veel teveel. Het zou optioneel moeten zijn en/of gratis.
Meedenkende klantenservice
Makkelijk bestellen en wordt netjes bezorgd.
Het boeket zager prachtig uit
Dezelfde dag besteld, dezelfde dag geleverd
doen wat wordt beloofd
Zeker niet de goedkoopste aanbieder, maar wel snelle levering en prachtige kwaliteit!
Alleen heb ik de kaart niet gezien
Kon op korte termijn bezorgd worden en de ontvangster was zeer content met alle verschillend bloemen die in het boeket zaten. Bloeket was ook erg vers en goed schuin afgesneden bij bezorging. Beide partijen 100% tevreden en voor herhaling vatbaar!
Ik had het "kleurrijke winter boeket" besteld. De afbeelding toonde verschillende kleuren bloemen, wat ik kreeg was een boeket met alleen oranje tinten. Mooi maar niet wat ik had besteld.
10 min. na de bestelling van het Condoleance boeket gebeld door een dame van Fleuop. Om de bestelling door te nemen om fouten te voorkomen!! Geweldig toch, dat is nou bezig zijn met je werk!!
Een prachtig boeket gekregen, helemaal goed!
Het is gemakkelijk om een boeket te selecteren voor het gewenste bedrag. Het is jammer dat je maar 1 fleurop bon kan verzilveren per bestelling.
Goede web site ,en heel mooi boeket
Mooi boeket, alles goed geregeld
Snel geleverd, goede kwaliteit
De ontvanger was er ook heel blij mee
De opdracht was uitbesteed aan de firma Lemkes in Alphen aan den Rijn. Op zich waren de bloemen wel mooi. Oa 1 roos, 1 violier, 1anjer, 1 eucalyptus blad, 1 mooie dahlia, zodat het meer de uitstraling had van een mooie plukboeket. De bloemen waren redelijk vers. Heel fijn vonden we dat het boeket al binnen een paar uur geleverd werd zodat onze moeder van 91 jaar er meteen van kon gaan genieten. Helaas kregen wij niet het beloofde mailtje dat als de bloemist had geleverd wij een mail zouden ontvangen. Dit is dus niet gebeurd.Anders hadden wij vast wat meer sterren willen geven.
Vrij laat op vrijdag een bos besteld voor vrienden om op zaterdag te worden afgeleverd. Keurig op tijd! Mooie bos.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.