Heel mooi boeket

Goede web site ,en heel mooi boeket

• Boeket

Prima service en op tijd

Mooi boeket, alles goed geregeld

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel besteld,snel bezorgd

De ontvanger was er ook heel blij mee

• Boeket

Niet het boeket van de afbeelding

De opdracht was uitbesteed aan de firma Lemkes in Alphen aan den Rijn. Op zich waren de bloemen wel mooi. Oa 1 roos, 1 violier, 1anjer, 1 eucalyptus blad, 1 mooie dahlia, zodat het meer de uitstraling had van een mooie plukboeket. De bloemen waren redelijk vers. Heel fijn vonden we dat het boeket al binnen een paar uur geleverd werd zodat onze moeder van 91 jaar er meteen van kon gaan genieten. Helaas kregen wij niet het beloofde mailtje dat als de bloemist had geleverd wij een mail zouden ontvangen. Dit is dus niet gebeurd.Anders hadden wij vast wat meer sterren willen geven.

• Boeket

Vrij laat op vrijdag een bos besteld voor vrienden om op zaterdag te worden afgeleverd. Keurig op tijd! Mooie bos.

Mooie bloemen

Prachtige bloemen naar buitenland.

Snel bezorgd

De snelle bezorging is fijn, maar ik vond de bloemen voor 41 euro best tegenvallen.

• Boeket

Mooie bos rozen, netjes bezorgd. 1 woord Top! Ben niet anders gewend van Fleurop.

• Boeket

Mooi opgemaakt vers kerststuk en netjes afgeleverd

Mijn (online ) esteld kerststuk werd vonform de bechrijving op de website, gemaakt en netjes op tijd bij de ontvanger thuis bezorgd .

geweldige service

een prima bezorging en een hele mooie bos toppie

• Boeket

Alles is gegaan volgens afspraak

Makkelijk online te regelen , prima keus en snel geleverd

• Boeket

Wens en waar voor betaald komt totaal niet overeen

Ze doen maar wat, keuze mogelijkheid op site is voor de sier. Er wordt alleen maar gekeken naar klein, middel of grote bos. Als je de bos ergens direct in de winkel koop ben je mi 20 euro minder kwijt. Hierdoor voel ik me opgelicht.

uitstekend

Eenvoudig te bestellen. Nette bezorging.

Uitstekend Service

13:57 besteld 15:05 geleverd Heel mooi boeket bloemen in een vaas. Precies zoals de foto op de site.

• Boeket

Prima product en goede service.

Mooie bos bloemen. Makkelijk bestellen en betalen. Goede service.

• Boeket

Makkelijk invulformulier; fijne communicatie per mail; snel en goed afgeleverd! In een woord: super!

• Boeket N.v.t.

Besteld en afgeleverd op afgesproken tijdstip. Prachtig boeket

• Boeket

Mooi boeket bloemen bezorgd zoals gevraagd

Onze ervaring

Mooie boeketten ditmaal een trouwboeket voor een 43 jarige bruiloftsviering, heel makkelijk te bestellen ook als het naar de andere kant van Nederland wordt afgeleverd.

Bloemetje nooit geleverd.

Bloemetje nooit geleverd gebeld met de klantenservice die heeft daarna contact op genomen met de bezorger. Die kwam met een warrig verhaal dat hij het bloemetje wel had afgeleverd. Verteld dat diegene bij wie ik het bloemetje had laten bezorgen een ring deurbel had en daarop was geen bezorger te zien... Klantenservice zou het verder ukitzoeken en contact opnemen is tot op heden niet gebeurd. Heb dus betaald en niks ontvangen.

Prima verzorgt

Een geweldige bos bloemen .Zo vers dat geeft ons een blij gevoel voor de nabestaanden.

Prettig

• Boeket

Helemaal niets op aan te merken.

Helemaal niets op aan te merken en ik kreeg een uiterst positieve respons van de ontvanger van de bloemen.

• Boeket

in een woord uitstekend zelfs overzee

omdat ik de dag voor oude jaar bestelde en bestemming Australië was maakte ik me onnodig bezorgd of het wel goed zou komen maar dat bleek helemaal ten onrechte het werd correct de volgende dag bezorgd, helemaal super want het zou erg zijn geweest als dingen niet goed gaan bij een trieste gebeurtenis als overlijden van een geliefd familie lid zoals je broer.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ