Helemaal niets op aan te merken.

Helemaal niets op aan te merken en ik kreeg een uiterst positieve respons van de ontvanger van de bloemen.

• Boeket

in een woord uitstekend zelfs overzee

omdat ik de dag voor oude jaar bestelde en bestemming Australië was maakte ik me onnodig bezorgd of het wel goed zou komen maar dat bleek helemaal ten onrechte het werd correct de volgende dag bezorgd, helemaal super want het zou erg zijn geweest als dingen niet goed gaan bij een trieste gebeurtenis als overlijden van een geliefd familie lid zoals je broer.

Fijne service

Bestelling wilde ik aanpassen. Ik gebruikte het mailadres daarvoor. Ik werd netjes teruggebeld, wensen besproken. Ze ging plaatselijke bloemist bellen of tijdstip mogelijk was. Ik werd daarna weer gelijk geïnformeerd over voortgang. Het rouwboeket werd vervolgens precies op de afgesproken tijd en plaats bezorgd. Mooi boeket en perfect service.

• Boeket

Supersnelle bezorging, prachtig boeket.

Dankbaar voor deze bezorging aan mijn tante en haar man.

• Boeket

Mooie bloemen, wel wat kleine bos

De bloemen zijn keurig volgens afspraak bezorgd maar had wel iets grotere bos verwacht, deze leek kleiner dan op de afbeelding die ik heb gekozen

• Boeket

Op tijd bezorgd, prachtig boeket

Op dag van bezorging werd ik meteen enthousiast gebeld door de ontvanger. "Wat een mooie bos bloemen, echt prachtig!". En daar doe je het voor. Fleurop bedankt. Op tijd bezorgd, goede kwaliteit.

• Boeket

Handige manier voor leuke verassingen!

Eenvoudige manier om te bestellen, goede info over status bestelling.

Kwaliteit en op tijd

Fleurop heb ik al vele malen elders bloemen laten bezorgen. Het boeket was altijd zoals verwacht van hoge jwaliteit en op tijd geleverd!

Supermakkelijke bezorging in Canada

We wilden familie in Canada blij maken met een plantenbak. Bestelling ging gemakkelijk, en de plantenbak bleek mooi en werd gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Te late bezorging.

Op 21 Dec. Besteld en betaald voor 30 Dec. Worden ze pas 's avonds om 19.00 bezorgd. Deze mensen waren 60 jaar getrouwd dus verwacht ik dat de bloemen overdag worden bezorgd. Zeer slecht. Ik betaalde er fors voor.

• Boeket

I’m so thankful of their services

I ordered flower from Canada for my friend in Arnhem, with a customised card and she received it .With the help if u my friend had a memorable time on her birthday . One thing that is good is, they don’t send it by post and do it personally that’s make them special.

Tevreden

Tevreden

• Boeket

Opdracht correct en tijdig op bedoelde datum uitgevoerd.

Van de ontvanger in Spanje kreeg ik foto’s opgestuurd en zag dat het boeket wat minder voorstelde dan op de foto bij de bestelling.

• Boeket

Fijne ervaring als je in het buitenland woont

Ik heb al meerdere malen gebruik gemaakt van Fleurop. Altijd heel tevreden. Ik woon in het buitenland en is het goed te weten dat Fleurop garant staat voor goede service!

• Boeket

Snel geregeld, meer dan verwacht.

Kan niet beter!

Ondanks de feestdagen snel bezorgd

• Boeket

Fleurop voldoet aan alles waar ze voor staan. Hulde!

Ziet u mijn reactie hierboven.

• Boeket

Mooie bloemen van zeer goede kwaliteit!

Enige minpuntje is dat het boeket rond zeven uur savonds werd bezorgd. Misschien handig om de klant dan in ieder geval te informeren over de avondbezorging. Ik was al bang dat het mis ging, omdat na zessen het boeket niet bezorgd was. Fleurop heeft netjes de bloemen met bonbons bij de jarige Job bezorgd! Dank!

Afspraak kwam uit

Mijn gevoel was wat laat op de dag bezorgd

Ct

Zoals altijd keurig verzorgd

Snelle, correcte levering

Het door mij bestelde boeket zag er goed uit en werd snel en correct afgeleverd

Lachwekkend en oplossend

Door mijn zieke vriend,die in Amerika woont," een hart onder de riem" te steken....bloemen uitgekozen om daar hem te verblijden. Tot beide verbazing....kreeg mijn vriend een kerststukje met alles erop en eraan inclusief een afgrijselijke geel kerstlint waarop ook nog eens rode kerstsokken op waren geprint. Dit terwijl wij vanuit geloofsovertuiging geen feestdagen houden. Uiteraard kunnen wij erom lachen en is de lint in de prullenbak belandt. Door te bellen naar Fleurop en de foto van mijn vriend was de medewerkers van mening dat dit wel heel wat anders was... De oplossing...van mij uit gevraagd om...mits het zou kunnen.....misschien 2 rozen naar mijn vriend met een kaartje eraan...na te leveren Men vond het een goed idee en zouden met de bloemist in de USA contact leggen. Ik wacht dus af.....maar vanuit Nederlands perspectief....zijn onze stukjes/ bossen bloemen toch WEL heel anders....in iedergeval een grappig verhaal.....achteraf.

top, vlot en netjes

top, vlot en netjes

prima en snel geregeld

was snel en volgens afspraak geregeld

Mooi boeket

Het boeket werd 's avonds nog bezorg. Geweldig