Niet conform websitew

Op de website staat voor 14:00 bestellen dan wordt het dezelfde dag geleverd. Dat komen jullie niet na. Het wordt bij de plaatselijke bloemist gelegd. Jullie afspraken met de bloemist zijn niet zichtbaar op de website. Ik ga uit van jullie boodschap op de website. Daardoor is mijn ervaring met Fleurop ronduit teleurstellend! Je kunt beter direct zaken doen met de plaatselijke bloemist.

• Boeket

Makkelijk bestellen, en mooi boeket

Makkelijk bestellen en een mooi product geleverd.

M

M

• Boeket

Prijs kwaliteit viel tegen.

Beetje jammer voor die prijs... bloemen waren zeker moe aan het einde van het jaar.

• Boeket

Een echte mooie bouquet voor een familie herinnering.

Wij zijn zo blij met de bloemen. Bedankt van de diepte van de hart.

• Boeket

Bloemen worden bij de buren bezorgd zonder bericht achter te late

De bloemen zijn bij de buren bezorgd zonder bericht achter te laten bij ons en de verzender. Bij ophalen waren de bloemen helemaal verwelkt en Fleuris wilde er niks aan doen.

De slecht

Bloemen slecht hangen slap binnen twee dagen en bij reclamatie word je niet serieus genomen Maar bij betalen betaal je wel de hoofdprijs

Slecht

Eerst wordt het afleveradres niet volledig overgenomen van mijn ingevoerde bestelling. Vervolgens meerdere telefoontjes en mail op de afleverdag, want adres is niet volledig (?). Verder zat er geen kaartje (waar wel voor betaald was) bij het boeket en moest de ontvanger maar raden waar het vandaan kwam.

Mooi en makkelijk

Easy site en veel categorieën, mooie bloemen en evt. kadoos. Maarja, de prijs mag wel lager, helaas doet iedereen mee aan de buiten proportionele prijs stijgingen.

Prachtige bloemen afgeleverd

• Boeket

Prima echter jammer dat er geen terugkoppeling was.

Jammer dat ik geen bericht van Fleurop heb ontvangen dat t boeket is bezorgd. Van de bezorger inmiddels wel gehoord dat ze een prachtig boeket had ontvangen.

• Boeket

Na een fout mijnerzijds is het boeket dankzij Fleurop toch nog goed terecht gekomen.

Mooi boeket en een door mij gemaakte fout met het adres werd elegant en vriendelijk door Fleurop opgelost.

Fijne ervaring

Fijne ervaring om met de mooie rozen van Fleurop iemand zo blij te kunnen maken ♥️

• Boeket

Besteld en snel gebracht .

Op het laatste moment besteld en heel Vlot gebracht

Ga zo door

• Boeket

Alles was naarwens en goed gegaan alleen kunnen de kaartjes wel wat uitgebreider iets meer keuze zou het helemaal 5 sterren maken

Helemaal goed

Levering was stipt, en de bos bloemen was volgens de ontvanger in Duitsland gewoon prachtig!

• Boeket

Matig boeket voor die prijs.

Op website zag het boeket mooi vol uit. Maar geleverd matig en karig boeket. Ook waren deel verlept aan gekomen.

Bezorging in USA

Eenvoudig te bestellen en op tijd bezorgd. Houden je keurig op de hoogte. Ik bestel elk jaar 2 kerststukken bestemming USA! Erg tevreden met Fleurop!

Mooi boeket & snel geleverd

Geen klachten: prima!

Makkelijk online te bestellen, ruime keuze in diverse prijsklassen. Zoals beloofd, vóór 14.00 besteld, dezelfde dag bezorgd.

Ben altijd tevreden

Altijd op tijd

Tevreden

Mooie bos bloemen besteld en op tijd geleverd

• Boeket

Prachtige bloemen, op tijd bezorgd. Alleen jammer, ik had te laat door, dat de bevestiging in mijn spambox was beland. Ik heb dus geklaagd, terwijl dat in het geheel niet nodig bleek.

• Boeket

Snelle service, bezorging kan beter

Via de mail heb ik zojuist al reactie naar klantenservice gestuurd. Ondanks mijn verzoek om persoonlijk te overhandigen, is het opnieuw voor de deur gezet met briefje "niet thuis" op de deur, terwijl ze wel benedendeur had geopend.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ