Mijn bloemen waren niet bezorgd , ik heb daarover contact gehad met uw medewerker die keurig een “tweede” boeket liet bezorgen , wel een dag later helaas .
Op tijd, prettig contact, mooie bos van hoge kwaliteit
Diegene die t boeket kreeg vondt het top!!!
Het selecteren van de bloemen gaat soepel. Het invullen van de gegevens gaat ook goed. Maar één opmerking. Men kan invullen wat men wil betreffende de bezorgdag, maar bij de bevestiging staat steeds: “vandaag”. Dat kan men niet veranderen en dat werkt verwarrend. Advies: dit stukje software aanpassen.
Ik was overgegaan van topnloemen naar Fleurop omdat ik de plaatselijke bloemist ken en daar goede ervaringen mee heb. De bos die verstuurd is, voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen. De tulpen waren goed maar de rest leek niet vers
Mooi boeket en snel bezorgd; prima gedaan
Mooi boeket maar het bestelde kaartje zat er niet bij dus ontvanger niet van wie het boeket kwam zeer slordig
Prima geregeld.wel prijzig.
Niets te verbeteren
prima service: uitvoer precies volgens plan
Ik heb bloemen gekocht; alles was tot in de puntjes georganiseerd en de bloemen waren werkelijk een droom.
Vind het jammer dat de afbeeldingen erg afwijken met het geen dat verstuurd wordt. Ons boeket was afgebeeld met een beige vaas en blijkt dat deze niet bij de levering zit maar ook apart besteld diend te worden. Het geeft een verkeerd beeld op het moment dat je aan het zoeken bent. Helemaal als je op zoek bent naar iets heel persoonlijk en kijkt naar leeftijd.
Tulpen boeket besteld a €22,- mooi plaatje van tulpjes met gezellige takjes erin. Wat bezorgd is kan ik voor €4,- bij de AH kopen... Enorme desillusie niets boeket aan. En het was nog wel voor een vriendin die ernstig ziek is.
Snel geregeld alles was naar wens
Altijd veel keuzes en snelle levering erg fijn
Het door ons gekozen bloemstuk werd vrijwel in dezelfde vorm en kleur al rouwstuk op tijd geleverd. Dit bloemstuk werd door de bezoekers van de begrafenis als "formidable' geklasseerd.
Snelle en goede service. Bloemen zijn vers en prachtig. Kom zeker als klant weer terug.
Makkelijk te bestellen, fijne keuzes, goede communicatie en snelle uitstekende levering
Het was dat ik door omstandigheden niet anders kon, het bezorgde boeket was weer helaas tegenvallend resultaat,prijs kwaliteit staat niet in verhouding en kleurcombinatie is verschrikkelijk terleurstellend. De kleinste aangeboden boeketten zijn normaal gesproken ook behoorlijk van boeket grootte maar nu heb ik gevoel dat een €15 boeket is ipv €25 €29...dus helaas ( voor degene waarvoor ik het besteld had houd ook niet van lelies ,kon ik ook niet aangeven)
Prachtig boeket afgeleverd in het buitenland, keurig op de afgesproken dag. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen in de toekomst.
Bestellen was eenvoudig, bezorging was vlot, het boeket was mooi. Gaf een glimlach bij de ontvanger!
Boeket gaat wel, alleen teveel blauw er in.
Gewoon gemakkelijk snel en fijn besteld en de ontvanger vond het een mooi boeket
Snel een mooi boeker met een persoonlijk bericht aan de ontvanger wat als een blijk van medeleven moest zijn.
Bestelling nr : #5008232658 op [email protected] Heb de mail ontvangen. Geen probleem. Onder mijn bestelling is het *Bezorgmoment * en * Opmerkingen * Op het Bezorgmom,ent zou het boeket af geleverd moeten worden Woensdag, 14 -1 -2026, werd afgelevered Dinsdag 13 - 1 - 2026. Opmerkingen Heb hier geprobeerd om het boeket voor de middag te laten af geven. Het boeket werd af gegeven in de namiddag.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ