Altijd correct en stipt op tijd
Prachtig boeket, op tijd afgeleverd, en prima verpakt, vriendelijke bezorger. klasse zoals gewoonlijk.
Super optijd mijn bloemen gebracht super
Prachtig rouwboeket gemaakt. Besteld en geleverd op valentijnsdag. Heel vriendelijke bezorger. Fleurop, de bloemist en de bezorger krijgen een dikke 10+.
n.v.t was top
Prachtig boeket en op tijd geleverd.
Had 14 rozen besteld en kreeg er 13. Fleurop gebeld en kreeg er de volgende dag 2 bij. Prima opgelost door Fleurop en de bezorgende bloemist
Heel mooi boeket en een vlotte bezorging toppie
Snelle service,mooie bloemen!!
Levering was op tijd ondanks de drukte van Valentijnsdag.
Ondanks alle drukte op Valentijnsdag boeket netjes afgeleverd
Soms heb je van die last minute acties dat t toch even snel moet. Fleurop bood de mogelijkheid van zelfde dag bestellen en leveren. Dit ging heel eenvoudig, snel en bezorging was idd zeer snel diezelfde dag nog.
You will be my first port of call next time I want flowers to be delivered
Wat een mooie bos bloemen. Super op tijd geleverd.
Geen eerdere ervaring, maar de 1e ervaring is een positieve.
Boeket zag er prachtig uit, en was op tijd en precies op het juiste tijdstip geleverd.
Mooie valentijnsbos
Keurig snel correct super goed
Karig bosje, met geknakte Lely’s en bloemen die na 2 dagen al slap hangen. Dat voor 60 euro is zelfs met Valentijn wat mij betreft gekkenwerk.
Uistekend en goede service en makkelijk pagina om je boeket uit zoeken
Geweldige service.
Goed service, mooiste bloemen…
Op donderdag 12 februari heb ik via jullie website rozen besteld voor Valentijnsdag (14 februari), met ordernummer 50082403997 – “Luxe rode rozen boeket”. Zoals in mijn account terug te zien is, bestel ik vaker dit boeket. Juist daarom ben ik extra teleurgesteld over de kwaliteit van deze levering. Naast de prijs die ik heb betaalde voorheen voor het formaat ‘groot’ (€132,95), zie ik dat inmiddels zelfs het formaat ‘middel’ €127,99 kost. Voor deze prijs verwacht ik een uitstekende en langdurige kwaliteit. We zijn nu slechts twee dagen verder (16 februari) en alle rozenkoppen hangen al. Dat vind ik bijzonder teleurstellend, zeker gezien de gelegenheid en het bedrag dat hiervoor is betaald. Ik ontvang graag een passende oplossing.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ