Laden reviews...
3,853 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
En general, las reseñas destacan una entrega puntual y ramos de calidad. Muchos valoran la facilidad de pedido y un servicio al cliente eficaz, aunque hay casos de sustituciones o retrasos. La variedad de opciones y la fiabilidad del servicio son puntos positivos recurrentes. En conjunto, Fleurop se percibe como una opción práctica para enviar flores.
Voor 37 euro boeket had ik veel meer verwacht en betere kwaliteit. Zaterdag netjes bezorgd, nu ben ik dinsdag om boeket te bewonderen zijn er al bloemen slap en uitgebloeid! Daarnaast klopt de waarde van het boeket totaal niet met de prijs wat ik ervoor betaald heb. Dus erg ontevreden.
Marie-Jose Ariens
Lisse
De ontvanger was erg blij met de mooie bloemen!
Yvonne van Sluis
Wieringerwerf
Bloemen voor Australië besteld, dit ging helemaal top!
Mike
Amsterdam
alleen jammer dat de boodschapper niet naar mijn etage gegaan is, waar ik woon, ik moest wachten, ben toen zelf naar beneden gegaan, halverwege kwam ik hem tegemoet, ik woon op de 2e etage.
Irene Lim
amsterdam
Ik was een beetje onzeker over de bezorgdatum In mijn mail stond de dag ervoor genoemd als bezorgdatum Gelukkig kwam het in orde! Ik had meer pasteltinten verwacht in het boeket Maar De ontvanger was heel blij!
Corry Zwier
Ijsselmuiden
Als ik wat besteld is t altijd op de goede dag geleverd
CeesVERGEER
Vlaardingen
Ik bestel bloemen op zaterdagochtend met bezorgen op dezelfde dag. Hoor dat de bloemen pas op maandag bezorgd zijn. Dat is dus niet volgens afspraak en daar baal ik dan van zeker omdat het voor een ziek iemand bedoeld is
N.v.t.
Judith Romme
Boxtel
Bedankt voor de snelle bezorging van het prachtige boeket, heel mooi samengesteld. Daar worden wij allemaal super vrolijk van!
Zohra Amrani
Amstelveen
Makkelijke site om te bestellen. Bezorgen ook perfect
brenda teunissen
Dordrecht
Aanvankelijk maakte ik me zorgen over het uitblijven van een aflever bevestiging. Totdat bleek dat de ontvanger niet thuis was en de aflevering werd gedaan op het moment dat de ontvanger terug zou zijn. Heel goed geregeld zo.
Anita
Amerongen
Goed wel prijzig!
Hans Zonnenberg
Nijmegen
Netjes verzorgd
Fred van Oort
Duiven
Prachtig boeket en levering was ook prima! Boeket zelf niet gezien, maar hoorde van de geadresseerde dat het erg mooi was. Tip: voortaan standaard een foto emailen naar de afzender.
Wim
Naakdwijk
Doen wat je zegt
Paul Hansma
Amersfoort
Het plukboeket viel me tegen en was niet zo mooi geschikt als op de foto. Ook waren niet alle bloemen hetzelfde. Viel me tegen. Bezorging was wel perfect
Mariska
Naarden
”’s Ochtends bloemen besteld en gevraagd of ze vóór 12:00 bezorgd konden worden, omdat er anders niemand thuis zou zijn. En echt geweldig: ze waren keurig op tijd! Zo wist de aanstaande bruid toch dat ik aan haar had gedacht.”
Roxanne
Zwolle
Ook in België heeft Fleurop prachtige bloemen bezorgd, geheel volgens afspraak. Wat een Nederlandse concurrent niet lukte, lukte Fleurop wel. Hartelijk bedankt.
Hans De Kok
Tilburg
mooi boeket en volgens afspraak geleverd
Sjef Bovens
valkenburg
Bezorg en online Service zijn artistiek goed
Onofrio Giovine
Spijkenisse
Snel je stelt snel een boeket samen
Ben Seidel
Nieuwegein
Mooie bloemen en fijne service
Iris
Zwolle
Mijn bestelde boeket werd keurig op tijd bezorgd bij de jarige.
Agnes
Tilburg
Bestelling op tijd en naar wens uitgevoerd.
Petra van Dongen
Made
Aan alle verwachtingen voldaan : Prachtige volle bos en op tijd gebracht. Gewoon hartstikke goed
Liesbeth Oosterom
Amersfoort
geweldige service en de zelfde dag nog geleverd!
Rob Dekkers
Veldhoven