Boeket was uitbundig en is de prijs waard

Ik had een medium groot plukboeket besteld. Het was een uitbundig boeket, wat groter dan verwacht en kleurrijk. Ik vond het alleen niet echt een “pluk” boeket. Er zaten bloemen bij, zoals een lelie, die ik niet onder die categorie zou scharen. Maar desalniettemin tevreden ermee en de ontvangster was erg blij. Jammer dat er altijd verzendkosten bij zitten. Bezorging was overigens goed.

Prachtig

De ontvangers waren er erg blij mee

alles is prima geregeld

redelijk boeket, zag er goed uit. Vlot bezorgd

Betrouwbaar

Ik vind het altijd spannend om via internet iets aan te schaffen, of te laten bezorgen, wanneer het vooraf betaald moet worden. Je weet maar nooit of je het dan ook krijgt, of dat het bezorgd wordt. Meestal gaat het goed en zo ook bij Fleurop. De bestelling is op de juiste dag en op het juiste adres afgeleverd worden. Een hele opluchting ;)

• Boeket

Snelle en goede levering!

Fijn dat mijn verjaardagsboeket de zelfde dag nog geleverd werd, ondanks dat ik het redelijk laat had doorgegeven (rond 12.30u...) Zelfs nog met mijn zelf ontworpen kaartje erbij ! Dus blij met Fleurop ! Bedankt!

Bloemen zijn aandacht voor elkaar

Bloemen zijn aandacht voor elkaar

• Boeket

mijn zusje is dr blij mee, heel blij

een boeketje naar Engeland is niet goedkoop. En je hebt weinig keuze qua samenstelling.... Maar haar reactie was onbetaalbaar. En zo vond t prachtig

Fijne service

Het bestellen ging soepel en de keuze is de volgende dag was de bestelling bij de persoon.

• Boeket

Boeket viel in eerste instantie niet helemaal uit als verwacht, maar daar is een goede oplossing voor gevonden.

Super snelle levering!

Helemaal super

Aan degene aan wie ik de bos heb gestuurd ,was super blij met het prachtige boeket ,ze voelde zich meteen echt jarig

Dikke tien

Ik heb nu al meerdere keren besteld bij jullie. Eerste keren soms ook weleens bij anderen, maar merkte dat het bij jullie makkelijker gaat en nooit problemen gehad. Zijn prachtige boeketten waar je uit kan kiezen op de website,maar ook in het echt maken de bloemen het waar. Alles is makkelijk in te vullen. De bezorgers brengen de boeketten keurig naar het adres en zijn zeer vriendelijk. Jullie zijn zeker een aanrader voor iedereen.

• Boeket

Bezorging was supersnel en boeket was echt heel mooi.

Altijd geweldig

Makkelijke website en boeketten zijn altijd mooier dan verwacht.

Paasviering mooie bos

Makkelijk snel en heel goed

Snel en naar tevredenheid

Een uur na de bestelling had degene waarvoor het was haar boeket al. Afgaande op hun reactie was het een mooie bos. Wat ook wel mag voor het totaalbedrag.

• Boeket

Volgens mij goed heb nog geen bericht van de ontvanger

• Bezorging N.v.t.
  • Boeket N.v.t.

betrouwbare boeketservice

Boeket als op foto, je weet wat je koopt. Je krijgt bericht wanneer het bezorgd is.

Geweldig!

Besteld en dezelfde dag geleverd. Echt top!

• Boeket

Nette service boeket was een dag later maar goed opgelost

Super service boeket was per abuis een dag later. Maar goed opgelost en nette service.

Prachtig

Prachtig boeket rozen in vaas, keurig verpakt en bezorgd op tijd(helaas 2 rozen geknakt). En een vriendelijke en correcte bezorger

• Boeket

De bloemen zijn niet bezorgd

Ik had online bloemen besteld. De bloemen zijn niet bezorgd. Mijn vriendin had ook geen kaartje in de brievenbus gevonden dat de bloemen bij buren waren afgeleverd. Kortom, ik heb bloemen besteld en betaald, maar deze zijn nooit afgeleverd. Heel slechte dienstverlening

Kan beter

Het geleverde boeket was prachtig, maar niet wat ik had besteld. Hier op gereageerd, maar mijn klacht werd afgewezen Het boeket leek volgens klantenservice voor meer dan 70% op de foto. Dat is blijkbaar voldoende. Nou ja, lesson learned

• Boeket

Service goed , boeket klein en onderprijs

Als ik dan toch een keuze moet maken zou ik het niet aanbevelen omdat het boeket wel heel klein uitviel naar de prijs.

• Boeket

Gaat prima zo dus geen verbeteringen. Zo fijn de link dat je doorgestuurd wordt naar lokale ondernemer. Echt super.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ