Goed geregeld

• Boeket

Alleen de website beetje onduidelijk, krom Nederlands.

• Boeket

Ruime keuze en snelle service

Ik kreeg zelfs een bericht dat en waar het boeket was geleverd.

• Boeket

Een prima ervaring,al menig keer is het op tijd en prima verzorgd

Zie hier boven

• Boeket N.v.t.

Het was nog even spannend of de bloemen op tijd waren

Voor een groot boeket vond ik het aan de magere kant. Ben benieuwd hoe deze eruit had gezien als ik kleiner had gekozen….?

• Boeket

Prima communicatie via de email, prachtige bloemen. Sorry dat ik geen opbouwende kritiek heb.

Geweldige service.

Mooi vers boeket bloemen.

Makkelijk

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, mooie boeketten meer had ik niet nodig. Een aanrader!

• Boeket

Ik vroeg om een rekening en die moet ik nog krijgen....

Ik vroeg om een rekening en die moet ik nog krijgen.

• Boeket N.v.t.

Om de bestelling te verifiëren werd ik de dag na plaatsen van de bestelling gebeld. Super

Overzichtelijke website

Nooit moeilijk om iets te zoeken, alleen mis ik soms wat leuke biedermeier boeketjes.

GEWELDIG

opdracht witte rozen voor mij jarige zus, Alles netjes op tijd geweldige service en prachtige rozen.

Perfect verzorgd rouwboeket.

Achteraf wijziging laten aanbrengen op het kaartje, ging prima en heel goed verzorgd.

• Boeket

Niet ontzorgd, niet blij!

In tegenstelling tot eerdere bestellingen, ging het deze keer mis. Ik heb een rouwbiedermeier besteld. Deze bestelling moest helaas nog gewijzigd worden (lint i.p.v. kaart). Deze wijziging leek heel makkelijk te gaan, maar ik heb er nog 2x achteraan moeten bellen en 1x achteraan moeten mailen. Aangezien dit om een rouwbestelling ging, is het noodzakelijk dat de besteller ontzorgd wordt. Ik had op dat moment wel ander dingen aan mijn hoofd. Ik ontving pas nadat de uitvaart al voorbij was een bevestiging van de wijziging. De wijziging was wel goed verwerkt, alleen dat wist ik niet zeker totdat ik zelf bestelde biedermeier zag. Ik ben zeker niet blij met deze gang van zaken.

• Boeket

Mooie bos bloemen en alles snel geregeld, maar het kaartje zat er niet bij. Dus het was gokken voor de ontvanger.

Betrouwbaar

Handige app van Fleurop. Makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag afgeleverd bij de zieke.

geweldig super

Echt meen ik super tevreden top bloemisten en mooie producten goede service. Een zeer tevreden klant en een jarige die dolgelukkig was.

• Boeket

Ik heb alle vertrouwen in u.

Dat is mijn tweede boeket die ik naar het buitenland stuur. Altijd op tijd en met de mooiste bloemen bezorgd. Ik krijg altijd netjes op tijd een bericht dat mijn bestelling met succesvol ingeleverd is. Ik ben zeer tevreden en ik zal altijd bij jullie mijn boeketten blijven bestellen.

Super snelle bezorging!

‘S avonds besteld, de volgende dag rond 10/11u bezorgd. Heel fijn als ervaren. Grt.

• Boeket

Een mooi boeket voor n nog mooiere reden

Bestemd voor een medewerkster die een goede uitslag heeft gekregen *Moeilijke vraag om een foto van het boeket te sturen als je het hebt gegeven en niet zelf ontvangen

• Boeket

Goede service en naar verwachting, top!

Niks op aan te merken, mooie bos en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar.

• Boeket

Bij Fleurop is de service perfect en de meeste boeketten zijn prachtig.

De site pakte de postcode en huisnummer niet, nadat ik gechat had met Lindy. Wat een fijne chat was. Heb ik gebeld en ben toen geweldig geholpen door Joke.

• Boeket

Netjes een mooi boeket op tijd geleverd in Zwitserland

Ook even gechat met medewerkster,, die was snel bereikbaar, dacht goed mee .

Super mooie bos bloemen!

Bos bloemen wat ik heb uitgekozen voor mijn vrouw zag er super mooi uit!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ