Het boeket zag er prachtig uit
Wel redelijk prijzig
Prachtig boeket bloemen. De ontvanger was heel enthousiast
En van zo een mooie beoordeling worden worden wij ook heel enthousiast ;-). Groetjes team Fleurop
Wat ik erg jammer vind is dat ik na de bevestigingsmail niets meer gehoord heb. Ik weet niet eens of mijn bestelling is afgeleverd. Beetje jammer wel.
Hi Danielle, Dankjewel voor je beoordeling. Sorry dat je geen bezorgbevestiging van ons hebt gekregen. Inmiddels hebben we je per e-mail geïnformeerd over de bezorging. Graag tot een volgende keer! Fleurige groet, Sabrina Team Fleurop
Ik heb de bloemen gezien en het was echt een heel mooi boeket!
Ik heb het boeket bij mijn dochter laten bezorgen. Die was verrast. Ze vond het erg mooi.
In de ochtend had ik een boeket besteld om in Duitsland te bezorgen. Laat in de middag kreeg ik al het bericht dat er een heel mooi boeket was afgeleverd.
Goede service, mooi boeket, vlotte bezorging.
Mijn vrouw was dolblij met haar boeket.
Besteld en op tijd bezorgd.
Daarnaast: ik mis duidelijke omschrijving van de boeketten, b.v.: kan het op water gezet (tot aan de uitvaart) en hoe groot is het ongeveer? Toch zou ik Fleurop aanbevelen, omdat ze zo groot zijn en daarom waarschijnlijk niet moeilijk doen over het herstellen van hun fout.
niets meer aan toe te voegen!
Wat ik heel belangrijk vind dat het boeket bloemen op tijd wordt geleverd op het juiste adres en beleefde bloemenbezorgers. en dat is bij Fleurop ook zo.
Mooie boeketten, super snelle service en de mogelijkheid tot een kaartje erbij maakt het echt persoonlijk.
's Ochtends besteld en in de middag geleverd, super service!
Regelmatig doe ik een bestelling bij fleurop. Altijd verse bloemen en het boeket klopt met wat je besteld hebt. Ik ben dik tevreden.
Dank je wel, en wat een mooi boeket hebben we dit keer weer bezorgd;-). Groetjes Team Fleurop
Prima web gemakkelijk te bestellen Uitstekende bloemen etc
*Snelle bezorging; *Prachtige boeketten voor een nette prijs; *Vlekkeloze afhandeling van de bestelling en aflevering; *Fleurop is de juiste partij voor het laten bezorgen van boeketten!
...
Het was met Fleurop gewoon supergoed geregeld
Snelle afhandeling Mooi boeket Correcte prijs
Mooi boeket, vlot geregeld, keurig op tijd bezorgd
Fijn om mijn dochter zo te laten weten dat ik aan haar denk.
Bestelling ging makkelijk. Snel bezorgd.
Makkelijk te bestellen, snel en correct geleverd. Duidelijke communicatie. En, belangrijkste van al, altijd weer prachtige boeketten!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.