Mooi boeket geleverd goede service
Mooi maar duur.
Eenvoudig online bestellen, echt waar voor je geld en een mooi boeket bezorgd bij de jarig!
Er werd keurig op tijd een prachtige en grote bos bloemen afgeleverd!
Gemakkelijk bestellen en volgens afspraak bezorgd. Mooi boeket zoals besteld.
Boeket is goed en op tijd affeleverd en voldeed aan de aanvraag en prijsklasse.
goef
De persoon waar het boeket voor bestemd was stuurde gelijk een appje om het boeket te laten zien en of de bloemen lang gestaan hebben weet ik niet maar hoop het wel voor de ontvanger
Per ongeluk vier bossen besteld ipv één, omdat betaling net goed functioneerde. Pro actief gebeld door de klanten service en probleem opgelost door Fleurop
Zie hierboven.
De ontvangers waren er erg blij mee.
Ik altijd voor fleurop vanwege de prachtige boeketten en de geweldige service. Echt top!
een bericht dat het ontvangen is , dat is ook fijn om te weten
Eenvoudig te bestellen en betalen. Fleurop doet de rest.
het boeket was prachtig en op tijd bezorgd.
De volgende keer weer
Bestellingen worden prima uitgevoerd
Een snelle en goede service.
Mooi herfst boeket besteld en direct zelfde dag geleverd. Prachtige opmaak en verzorging. Bloemen zijn heel vers en mooi schuim afgesneden door een bloemist in Velp.
Overzichtelijk aanbod, makkelijk en snel te bestellen.
Het boeket zag eruit zoals ik het besteld had , de ontvanger was er erg blij mee.
Ik ben zeer tevreden over Fleurop interflora, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Ik raad iedereen aan bloemen te kopen bij een Fleurop bloemist of de bestelling te doen via de Fleurop site.
Slecht! Heg boeket was klein, bevat veel groen. Na 1 dag waren de bloemen al aan het hangen en te ver heen, al bijna uitgebloeid.
verzendkosten en bloemen zijn minder dan verwacht, bezorging niet op zondag mogelijk.
Beste Joke Essen, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Afgelopen jaar verschillende bloemen besteld en alles goed en zorgvuldig geleverd. Complimenten.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.