Binnen 2 uur bezorgd. Top!

Mooie bos, met kadootje en kaartje werd vlak voor 12 uur besteld en al om 13:30 uur bezorgd. Het was precies wat we dat moment even nodig hadden. Fijn dat het werd geleverd. Top. En de chocolaatjes bevielen erg goed heb ik begrepen.

• Boeket

Wacht je verwacht, waar gemaakt.

Na vele omzwervingen met betrekking van bezorgservice bedrijven, gekozen voor oud maar vertrouwd, en de enige manier om voor het internet tijdperk een bos bloemen aan de andere kant van het land te laten bezorgen. En het werkt nog steeds.... Nu enkele handelingen via bestellen online en je krijgt waar voor je geld.

• Boeket

Duidelijke site, eenvoudig bestellen.

Ik bestelde een boeket ivm overlijden. Ik heb echter nog geen bericht van Fleur op dat het bezorgd is. In deze situatie wil ik de familie niet vragen of ze de bloemen hebben ontvangen. Ik had veracht als ik voor €60 bestel dat ik minstens een aflever bericht krijg.

• Boeket

Snel bezorgd in goede staat.

Weer iemand blij gemaakt!

Goed volgens afspraak

Ik kreeg een fot van de bestelde bloemen. Voor een "klein" boeket was ik zeer tevreden. In ieder geval niet te kkein, is toch even afwachten.

• Boeket

Was volgens de zussen een prachtig boeket!

De zus van mijn vriendin was door ongeval om het leven gekomen en ik wilde vanuit spanje medeleven tonen middels een kaart met bloemen. De 3 zussen waren erg ontroerd en blij met de kaart en het prachtige boeket.

• Boeket

Is mijn boeken al bezorgd?

Ik kan nergens zien of en wanneer mijn boeket bezorgd werd in het buitenland

• Boeketverpakking N.v.t.

Fleurig en gemakkelijk

Ook internationaal de beste en fleurigste

• Boeket

Prima en geheel naar wens geregeld.

Snelle service, prachtig boeket.

Goed en snel

Mijn dochters waren er heel blij mee

Goed geregeld!

Veel keus uit boeketten op de site. Aan te vullen met kaartje of cadeautje. Makkelijk om te laten bezorgen. Snel afgeleverd!

Een prachtig boeket!

Heb een prachtig herfstboeket ontvangen. Met de kleuren zo mooi op elkaar afgestemd. BEDANKT!

• Boeket

Smorgens besteld via internet, 3 uurtjes later bezorgd! Volgens de ontvanger een mooie bos!

TOP!!!!

makkelijke site om bloemen te bestellen! Levering op de dag dat je besteld en het boeket was echt prachtig!

Geweldig boeket!

Meteen van de ontvanger een telefoontje gekregen, dat het een geweldig boeket is. Foto's gezien, en inderdaad, Wauw!

INTERFLORA wil ik aanbevelen

Vanaf mijn jeugd, via ouders en anderen was INTERFLORA altijd aanbevolen. Die mensen hadden gelijk. Mijn jonge volwassen jaren begon in Ierland, c. 1972 en als "Ervaringsdeskundige", nu, anno 2021, blijf ik INTERFLORA aanbevelen, als BESTE ! Kwa alles !!!

• Boeket

Handig als je zelf niet kan komen op een feestje

Vlotte service

De bloemen waren vlot en netjes afgeleverd, tip top service

Prachtig herfstboeket

Heel fijn dat de kwaliteit gewoon goed is!

Snel en goed geregeld!

Na een paar uur was mijn bloemencadeau al bezorgd! Super fijn!

• Boeket

Mooi boeket en in middag geleverd

Mooi boeket, ik had gewoon een middenmaat besteld, maar dat was echt een flink boeket. Mooi! Oh en in middag geleverd zoals ik in de opmerkingen had geschreven. Top

Prima geregeld

Fleurop brengt wat het belooft

Uitstekende ervaring met Fleurop

• Boeket

Ik had gekozen voor een klein boeket wat de bloemist zelf mocht samenstellen. Het boeket wat geleverd werd was prachtig en eerder middel dan klein.

Succes verzekerd!

Goed geregeld ! :)