Mijn klant was heel blij met het mooie boeket, dus ik als klant van Fleurop ook! :-)
allemaal prima geregeld, boeket zag er prachtig uit.
De bestelling ging super snel en de ontvanger was erg blij
Ik had wat hulp nodig met het invullen van het Amerikaanse adres en daar werd fantastisch bij geholpen. Ik kreeg ook te horen dat mijn boeket was afgeleverd. Goeie after care. De volgende keer bestel ik weer bij Fleurop
Mooi boeket, tijdig en correct afgeleverd.
Het is super dat een bloemetje aan de andere kant van het land geleverd kan worden en dat dan ook nog dezelfde dag. Alleen vind ik het best aan de prijs. Verder super service!
Prachtig boeket, mooi verpakt. Bezorging liet te wensen over. Toen bewoner beneden was was bezorger al weg. Niet eens even gewacht. Jammer. Bewoner moest boeket volgende dag zelf ophalen
De service is goed in orde. Het boeket zag er goed uit maar straalde niet het aankoopbedrag uit.
De bestelling voldeed volkomen aan de verwachting !!
Lekker makkelijk even vanuit je stoel op boeket bestellen.
Zeer goede service was vergeten op het kaartje de naam van de afzender te zetten werd hier over gebeld heb het als nog door kunnen geven echt geweldig
Het bestellen en afleveren van bloemen aan geadresseerde is prima gegaan. De website is duidelijk
Wel goed, maar rechtstreeks bij de winkel bestellen is stuk goedkoper voor dezelfde kwaliteit
Mooi boeket van goed kwaliteit. Na twee weken stonden ze nog heel mooi!
Ik heb een keer te laat besteld voor levering op dezelfde dag. De plaatselijke bloemist heeft toch bezorgd op die dag. Dat vind ik bijzonder sympathiek.
Mijn ervaring besteld, volgende dag bezorgd.
Overzichtelijke website, netjes op tijd geleverd, mooie bloemen en keuze aan assecoires. Leuke kaarten kun je erbij bestellen.
De bestelde bos was vlot te bestellen in het systeem en werd op de afgesproken dag bezorgd. Achteraf zelf de bos gezien: prachtige bos, frisse stevige bloemen en netjes gedrukt kaartje erbij.
Ik wilde bloemen laten bezorgen voor mijn moeder in het buitenland, krijg ik op de dag zelf een mailtje of ik een telefoonnummer kan doorgeven. Geen sorry, niks, en het is niet eens goedkoop, maar bellen ho maar. Ik geef in de mail aan dat ik het uiterst treurig vind dat het geen verrassing meer is en nog eens te laat voor de verjaardag, krijg ik weer alleen een mail en negeren ze wat ik schrijf, geen sorry, of wat dan ook en we even telefoonnummer door. Stelletje overprijste sociopaten.
Beste Bhun, Beste Bhun, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Goede service en snel geleverd
Mooie manier om aandacht te geven aan iemand verderweg.
Dat je ‘s avonds nog even een mooi boeket kan bestellen voor de volgende dag, is heel fijn. Een mooie verrassing voor familie en vrienden.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.