Het was een prachtig herfst boeket zoals bedoeld was. Mijn moeder was er erg blij mee. Dezelfde middag nog bezorgd.
Mijn boeket werd bij buren bezorgd (bel deed het niet) en een briefje in de brievenbus gedaan. Degene voor wie het was was echter ziek en komt dus niet bij haar brievenbus.... Waarom wordt zij dan niet even gebeld, haar telefoonnummer had ik doorgegeven. Heb er dus zelf achteraan moeten zitten om uit te zoeken waar het boeket was gebleven. Dat kan m.i. echt beter.
Het bestellen via de website ging makkelijk en vlot. Fijn dat er nog dezelfde dag bezorgd kon worden. Het boeket zelf was prachtig!
Veldboeket naar mijn klant gezonden. Superleuke reactie terug: heerlijke geuren, kleurrijke variatie! Bedankt!
Makkelijk besteld Krijgt wat je ziet Op tijd bezorgd Mooi boeket
De boeketten vind ik wel prijzig.
Alles klopt: wat je vraagt, wordt geboden en met duidelijke communicatie! Fijn om bericht te krijgen dat de bloemen zijn bezorgd.
De bos bloemen met vaas en chocolade is op tijd geleverd. De ontvangers zijn er erg blij mee. Als gever ben ik blij dat ik kan vertrouwen op deze service
het was snel geregeld en de ontvangers zijn heel blij met het mooie boeket
Op de website van Fleurop wordt je snel naar je gewenste boeket en bijpassend kaartje geleid. De bestelling en ook de betaling zijn snel geregeld. Tijdens het proces wordt je goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van bezorging. Een blijde ontvanger als resultaat. Chapeau!
Zeer snel en mooi boeket
Beste klantenservice in jaren. Vriendelijke, duidelijke, empathische, assertieve dame gesproken die een goed gevoel weet achter te laten.
Na bestelling ontving ik al na een uur een foto van het mooie boeket, gestuurd door de verraste ontvanger. Zag er mooi uit.
Vanuit Canada regelmatig gebruik van gemaakt en elke keer zeer tevreden met het resultaat.
Als ik iemand een beetje op wil fleuren, of wil laten weten dat ik aan diegene denk, is een boeket via fleurop altijd een gewaardeerde mogelijkheid. Mooie boeketten van het seizoen, wild geplukt of gestileerd, altijd wel iets dat past bij degene die je het cadeau wilt doen. Prijzen passend bij de kwaliteit.
Ik vind de service prima. Maar omdat het een bedankje met zakelijk karakter betrof, weet ik niet hoe het boeket er uiteindelijk uit heeft gezien. Ik heb er dus geen foto van en het is een beetje suf om daar om te vragen niet?!
Ik ben erg tevreden
De kracht van een mooie bos bloemen op het juiste moment met de juiste intentie is ongeëvenaard. Bedankt aan de bloemist, de bloemen overtroffen de verwachting en zijn leuk in persoon afgeleverd.
Briljante dienstverlening, echt persoonlijk & flexibel!
Fraaie bos bloemen, helemaal in herfst sfeer, hooguit iets te veel gebra's erin. Maar dat is meer een smaak kwestie. Uitstekende service.
Altijd weer even goed en snel en kwalitatief mooie bloemen.
Vanuit Frankrijk hebben wij vorige week een bestelling geplaatst. Bij de betaling via ideal en ING kregen we de melding dat de betaling niet goed was gegaan. Opnieuw dus weer alles ingevoerd en weer ging de betaling niet goed. Dan maar wachten tot we deze week weer in Nederland zijn. Wel kregen we van jullie 2 bevestigingen.Bij controle bij de bank was er ook 2x afgeschreven. Gebeld met jullie medewerker. Zij heeft mijn zaak heel goed behandeld!! 1 bestelling eruit gehaald en 1x geld teruggestort. Mijn dank hiervoor. Volgend bloemetje gaat zeker weer via jullie. MVG Ineke Schwarte
Bloemen ‘s avonds laat nog besteld en de volgende dag al in de ochtend geleverd!
Bijna alles naar wens Prijs kwaliteit niet naar behoren Een aantal rozen laat het kopje al hangen na 2 dagen Bezorging verzocht voor 12 uur in de middag . Zonder tegen bericht een uur te laat
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.