S'morgens besteld, s'middags geleverd. Prima service.
Zonder veel gedoe volledig volgens afspraak.
Na telefonisch contact, kwamen wij eruit
Voor de eerste keer een boeket naar Engeland sturen was met de telefonische hulpdienst snel geregeld..
Snel en gemakkelijk
bloemen conform de voorbeelden
Mooi boeket die leek veel op de voorbeeld op de website.
Het mooie boeket is snel bezorgd. De ontvangers waren er blij mee.
Ik kreeg zeer vakkundig advies, waardoor ik uiteindelijk een andere keuze heb gemaakt, dit gaf uiteindelijk het beste resultaat
In een woord PERFECT
Heel mooi boeket, perfecte levering.
De uitvoering was heel mooi, degene die het boeket kreeg was verrast en blij met dit mooie verjaardagsboeket.
Boeket (medium) was iets kleiner dan ik HD verwacht
Prachtig boeket.En keurig verzorgd afgeleverd.Heel attent met een handeling voor de verzorging .Kan helaas geen foto meesturen.Ik heb het boeket in Spijkenisse laten bezorgen.
Mooie boeketten maar prijs is zo hoog dat ik er alleen met bijzondere gelegenheden gebruik van maak.
Supersnelle service. Mooi product. Site wel omslachtig en snelle timeout. Kan beter
Vlotte en correcte levering van mooi boeket
Mooie bos s ochtends besteld en dezelfde dag keurig geleverd
Keurige terugkoppeling op mijn vergissing in bestelling. En erg vriendelijk. Fijn om zo te woord gestaan te worden.
Op een ochtend besteld, 2 uur later bezorgd...
Hele mooie bos en mooie vaas, schitterend cadeau.
Y
Het is heel fijn dat je zo een vers boeket bloemen naar het buitenland kan versturen!
Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Precies zoals op het voorbeeld was kreeg de ontvanger keurig op tijd haar boeket. En de keuze is enorm. Ik vind het wel jammer dat je voor een berichtje een kaart móet kopen; gewoon een klein eenvoudig bericht is -althans dat heb ik niet kunnen vinden- niet mogelijk. Dat voelt als geldklopperij. Hopelijk heb ik dat laatste mis. Maar verder: een aanrader!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.