De ontvanger was er heel blij mee
Om 13 uur besteld … en einde van de dag een prachtig boeket afgeleverd ..! Super …!
Prima.
Mooie bloemen geleverd. Ook zoals op het plaatje van de site. Goed voor elkaar
De bestelling voor de levering van bloemen in de USA was eenvoudig en ging snel. Binnen 1 dag een prachtige bos bloemen geleverd. Wat prijzig, maar dit meer dan waard. Klein puntje van aandacht. Ik zou het invoeren van buitenlandse telefoonnummers nog wat vergemakkelijken.
‘s Ochtends besteld en dezelfde dag geleverd. De ontvangende partij was aangenaam verrast en vond het boeket geweldig.
Heel goede service
Duidelijke site om bloemen te bestellen, de omschrijvingen zijn helder En het boeket wat is bezorgd was erg mooi, de mensen waren er erg blij mee.
Geweldig dat ik in de ochtend een mooi boeket bestel voo iemand die aan de andere ksnt van Nederland woont en het dezelfde dag nog wordt bezorgd!
Snel besteld, mooi boeket, ontvanger was er blij mee.
Kleine bos bleek mooi toch groot boeket. In slechts enkele uurtjes bezorgd.
De bloemen die ik op zaterdag besteld had, hingen op maandag al weer slap
Ik zocht een bedrijf dat bloemen bezorgt in Zwitserland. Fleurop heeft dat snel en goed verzorgd. Ontvanger blij verrast, de verzender heel tevreden.
Goede keus uit bloemen. levering akkoord. Goede communicatie
Prachtig boeket bij een laatste groet
zie boven
Op maandag bloemen kopen is best moeilijk dus bedacht ik om dit de week ervoor online te regelen. In eerste instantie ginen er een aantal zaken mis in de bestelprocedure maar werd hier vlot en professioneel bij geholpen via de hulplijn. De bezorging was verder prima. het besteld product boven verwachting en goed terechtgekomen
Ik had twee boeketten besteld die nog op dezelfde dag bij de adressanten werden bezorgd. Ik was superblij om van de ontvangers foto’s te krijgen waarop ik kon zien dat beiden elk een schitterend en kleurrijk boeket hadden ontvangen. Exact zoals op de site werd getoond/beloofd. Besteld, bezorgd, blij gemaakt! Heel fijn.
Boeket zag er top uit.
Prachtig boeket
De bloemist kent haar persoonlijk en maakt er altijd iets heel bijzonders van.
Zeer nette bezorging en netjes op tijd!
Direct na plaatsen bestelling geprobeerd de factuur te wijzigen, blijkt niet mogelijk. Slechte service.
Bedankt voor je beoordeling. We nemen je beoordeling mee om dit te verbeteren. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Ik had bloemen besteld om als verjaardagscadeau te geven aan iemand die bij mij in de buurt woont. Per ongeluk had ik mijn eigen woonadres opgegeven als adres waar de bestelling naartoe moest. Ik vroeg de dame of ze de bloemen misschien op het juiste adres zou kunnen afgeven (niet ver van mijn adres). Dat kon niet. De persoon voor wie de bloemen bestemd waren moest ze maar bij mij komen halen. Ik heb toen bloemen besteld bij een winkel in het dorp waar ik woon en die hebben alsnog keurig een bos bloemen bij de jarige afgeleverd. NB de bos bloemen (ik had de grote variant gekozen) viel ook nog eens klein uit! Teleurstellende ervaring.
Bedankt voor je beoordeling. Helaas is het inderdaad niet mogelijk om zomaar op een ander adres te bezorgen. De bloemist betaald de bezorger ook per adres, en tevens is het je eigen verantwoordelijkheid om de bevestiging zorgvuldig na te kijken op fouten. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.