Mooi keuze in bloemen, netjes geleverd op afgesproken datum
keurig bezorgd,ontvanger enthousiast
Wij kregen diverse complimenten en bedankjes vanuit Spanje van onze Catalaanse vrienden. Voor herhaling vatbaar.
Mijn vriendin bloemen gestuurd in het buitenland naar deze kwamen perfect op tijd. De bloemen zagen er top uit. chapeau
Mooi bloemen en snel bezorgd
Het is heel fijn om dezelfde dag nog te kunnen bestellen en te laten bezorgen. De boeketten zijn allemaal mooi en genoeg keuze. De bloemen komen altijd goed aan.
Top bedrijf - mooi boeket en op tijd afgeleverd !!
Super makkelijk voor iedereen en elk budget een mooie bos bloemen.
De ontvanger stuurde me een foto van de bos bloemen en het was een prachtige bos. Snel geregeld en leuk om te geven
Prima service, maar jammer dat je geen bevestiging krijg als het is afgeleverd.
Uitstekend alles geregeld, de bloemen zijn keurig op tijd geleverd.
Altijd op tijd geleverd En vers ! En mooi boeketten
Prachtig boeket en sneller bezorgd dan gezegd
Boeket niet op de juiste datum bezorgd en dan ook nog zonder kaartje. Belachelijk dat je €1,50 moet betalen om een tekst op een kaartje te laten zetten. Dan wordt t zonder kaartje/afzender bezorgd!
Beste Carin van Wijk, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben een e-mail gestuurd met een toelichting. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze klantenservice. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Snelle bezorging! Ik heb een kaartje toegevoegd met tekst, deze ontbrak. Dat is wel jammer, want de afzender wist het pas later dat ik de bloemen had verstuurd.
Beste Ingrid, Wat vervelend om te lezen dat de kaart niet is gevonden aan het boeket. Onze excuses hiervoor. Wij storten het geld van de kaart retour. Klantenservice Fleurop
Het is makkelijk om bloemen via Fleurop te bestellen en te laten bezorgen en de kwaliteit is goed. Geweldige manier om iemand te verrassen met een mooi boeket.
Het spreekt voor zich wat je moet doen. Je zoekt in juiste thema leuke bloemen uit naar wens nog een leuk kaartje. Top gedaan Zelf kiezen wanneer het bezorgd wordt en dat is dat.
Goede en snelle bezorging. Pracht boeket.
Ik had voor een vrijdag een boeket laten bezorgen, helaas was de ontvanger niet thuis (beetje jammer dat je geen tijdstip kan/mag aangeven wanneer het het beste uitkomt) En toen is het bosje pas op maandag weer opnieuw gezorgd... Beetje jammer... uit eerdere ervaringen weet ik dat het veel beter kan.
Beste Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Als er niemand thuis is laten wij een kaart achter met terugbelverzoek naar de bloemist. Zodra de ontvanger contact heeft opgenomen wordt er een nieuwe afspraak gemaakt. Klantenservice Fleurop
Mooie bos en precies optijd geleverd
De voordeurbel gaat Een vriendelijk gezicht Dit boeket is voor u Voor mij?
Makkelijke manier om iemand met bloemen te verassen
Besteld en betaald en drie uur later bezorgd!
top site makkelijk om te bestellen. Snelle en betrouwbare top service.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.