Makkelijk in te vullen website, met goed overzicht van de artikelen. En snelle en keurige levering.
Ik ben blij met de mooie boeketten. Ik vind alleen de bezorgkosten wat aan de hoge kant.
Ik had in de ochtend bloemen besteld. Die werden die zelfde dag geleverd. Net zo mooi als op de foto van de website staat.
De bloemen waren duur, maar ik had er vetrouwen in dat de bezorging in orde zou komen. De prijzen van de speciale producten, zoals rouwboeketten, zijn te hoog.
Prima, goed te doen, overzichtelijke site, duidelijke keuze, betaalgemak en tot slot blije en verraste mensen
Goede en zorgvuldige procedure voor online bloemen bezorgen.
Bestelling goed uitgevoerd
binnen een uur geleverd.. verrassend perfect!
!
Volgens de ontvanger werkelijk prachtig boeket. Voldeed geheel aan de verwachtingen. Volgens afspraak, op tijd bezorgd. Grote klasse!
Ik had een boeket "Stoere Verrassing" besteld en het was een prachtig gevarieerd boeket met mooie kleuren. Heel blij mee.
Keurig gebeld om nog even verzoek om op speciale tijd te bezorgen te checken. Perfect gebeurd en prachtig boeket. Betrouwbaar, goed en dus blij mee!
Ik zou graag een berichtje krijgen wanneer de bestelling succesvol is afgeleverd. Ik heb nu geen idee of de bloemen zijn aangekomen.
Mooi boeket alleen een beetje laat geleverd.
Eenvoudig bestellen en een snelle bezorging. Waar voor je geld
Het bestellen via de site is erg gemakkelijk en overzichtelijk. Ik koos voor het boeket van de maand inclusief kaartje. Ik kon dus op de foto zien hoe het boeket is samengesteld. De ontvanger was erg enthousiast. Voor herhaling vatbaar
Mooie bos bloemen besteld en deze werd op de afgesproken datum netjes geleverd. De kwaliteit van de bloemen was uitmuntend.
Snel bezorgd Ik kon helaas geen cadeaukaart invoeren
De bloemen zijn, nadat er aangebeld is en niet werd opengedaan, buiten in de bakfiets gelegd die voor het huis staat. Ze zijn pas een dag later gevonden. Heel vervelend!
Beste Dineke Veeken, Bedankt voor je beoordeling. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over je bestelling. Onze excuses hiervoor. We streven ernaar om herhaling hiervan in de toekomst te vermijden. Graag zijn wij je een volgende keer beter van dienst. Met vriendelijke groet, klantenservice Fleurop Interflora Nederland BV
Super dat alles zo erg naar wens ging en de bezorging zo snel!
Ieder jaar weer, boeket bloemen voor mijn dochter in Vancouver, ieder jaar correct geregeld....!!
Het boeket was veel kleiner dan ik had gedacht. Het was overigens wel moi. Ik ben vriendelijk gebeld door een mevr. Ivm het sdres
Bloemen via de website besteld. De levering was conform afspraak. En er is een prachtig boeket geleverd.
Alhoewel Fleurop aangeeft voor 14 u besteld,dezelfde dag nog bezorgd,vond ik het tijdstip van 13 u bestellen best riskant.... Het zou namelijk uiterlijk 17 u bezorgd moeten worden ivm sluiting bedrijf. Maar kreeg om 16.15u al een berichtje van ontvangst van de bloemen en het kaartje! Goede site met supersnelle bezorging!
Snelle en goede bezorging mooie bos.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.