Hele goede service. Fijn ook dat de bezorger een bericht doorgaf.
Zoals ik al schreef: prima bezorging, mooi boeket!
Snelle en duidelijke bezorging. Ik vond het wel lastig te zien op de site wat de verschillen zijn tussen small, medium en large. Verder perfect!
Mooie bos bloemen en goede service!
laatste dag besteld en toch op tijd bezorgd
Geen reacties ontvangen mbt status levering. Zeer teleurstellend.
Prachtig boeket
Als ik bloemen laat bezorgen krijg ik altijd terug dat het een mooie vol bos was waar iedereen blij van werd
Boeket was bij verkeerde adres afgeleverd (andere straatnaam en nummer). De ontvangers hadden geen idee en belden de klantenservice ter verheldering. Daar werd gezegd “oh dat lossen we morgen wel op”. Uiteindelijk goedgekomen door hulp van de buren, niet door hulp van klantenservice.
Slechte ervaring , omdat het bestelde boeket niet is bezorgd terwijl de winkel open was ivm 25 jaar bestaan en de bezorger zei dat het gesloten was, erg teleurstellend.
altijd op tyd toppie en mijn dochter zo blij zeis gek op rozen thanks zal zeker vaker bestellen
Prima op tijd naar een vrij afgelegen adres.
Ik had een boeket besteld als verrassing voor een vriendin. Ik kreeg een voicemail dat de bloemen opgehaald konden worden omdat er niet werd open gedaan. Ik woon helemaal niet in de buurt. Kon pas de volgende dag contact leggen met de winkel omdat er niet werd opgenomen. Het hele idee van een verrassing bezorging was weg. Bezorger was ook vergeten briefje in de bus te doen. Kortom kan je net goed zelf langs de bloemist rijden en bloemen bezorgen
Bloemen werden heel erg laat bezorgd en er werd veel te weinig informatie gegeven. De kwaliteit was redelijk
Verkeerd bezorgd, en geen info kunnen geven
Fijn dat het dezelfde dag bezorgd wordt.
Snel bezorgd en een prachtig bos bloemen
Eenvoudig en snel
Mooie bloemen keurig op tijd bezorgd
Mooi boeket . Keurig gedaan. Afspraken na gekomen
Het boeket was zoals besteld en keurig op tijd geleverd
Eigenlijk is dit een mega geld klopperij. Je koopt iets van een plaatje. Dan komt de keuze klein, middel of groot. Je wilt zeker niet te klein bosje kiezen dus je gaat naar het middelste. Kaartje erbij en dan komen de bezorgkosten! Belachelijk wat voor prijs dan hiervoor gevraagd wordt. Er worden geen foto’s gedeeld vanuit de bezorg bloemist. Dus of het de prijs waard is weet je niet. Waardeloos pure geldklopperij.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.