Bloempje besteld voor een vriendin met een hele slechte week. Dezelfde ochtend nog bezorgd en een blije vriendin als resultaat. Geweldig goed geregeld Fleurop!
Mooie boeketten. Goede prijs-kwaliteit!
Beste Ernie, Bedankt voor je positieve feedback! Wat leuk te horen dat je vindt dat we mooie boeketten aanbieden op onze website. Goed dat je ons laat weten dat de prijs-kwaliteitverhouding in orde is. Hopelijk tot een volgende keer! met fleurige groet, Team Fleurop
Goed geregeld, bedankt
Beste Elly, Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn dat je het bestelproces en het boeket als goed hebt ervaren. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer. met fleurige groet, Team Fleurop
Heeft geen nadere uitleg nodig
Beste Jan, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Team Fleurop
Hoe gemakkelijk is het dat je een bloemetje kunt laten bezorgen op het moment dat je graag aan iemand denkt! Bij Fleurop weet je gewoon dat het helemaal goed komt!
Beste Sabine, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn te horen dat je gelijk aan Fleurop denkt als je een bloemetje wilt bestellen! We zullen er alles aan doen om iemand blij te maken met je boeket. Bedankt voor je vertrouwen in Fleurop! met fleurige groet, Team Fleurop
Kleine aanmerking: Bij aanhefkeuze keuze uit meneer en mevrouw. Ik zou graag zien de heer en mevrouw. De term meneer wordt tegenwoordig niet meer zo veel gebruikt.
Beste Margaretha, Dank je wel voor je beoordeling. We hebben ook nog de keuze voor de aanhef familie zodat het boeket bestemd is voor meerdere mensen van een adres. Dan hoef je niet per sé te kiezen voor de aanhef meneer of mevrouw. Graag tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Ik vond het bosje een flutbosje. Bij het uitpakken vielen er al blaadjes van de lelie af. Ik geef een voldoende omdat de bezorging wel snel was (en binnen de kantoortijd op mijn verzoek).
Beste Nicolette, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Mooi vers boeket en afgeleverd op de afgesproken datum.
Beste Ruud, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn te horen dat het boeket vers was en dat de bloemen op de gevraagde datum zijn bezorgd. Hopelijk tot een volgende keer! met vriendelijke groet, Team Fleurop
Ik kreeg voor 25 euro (incl. bezorgkosten) een kleine bos bloemen, die na vijf dagen al weggegooid kon worden.
Zoals boven
Beste Joep, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je ons aanbod op de website mooi vindt en dat je de service als prima hebt ervaren! Daar doen we het voor! met fleurige groet, Team Fleurop
Al 2x een bos bloemen laten bezorgen naar collega's die trouwen in het buitenland, 1x Polen en 1x Roemenië. Aangenaam verrast als er een bos bloemen door collega's wordt bezorgd zo ver van hub huis, werk in nederland.
Beste Harry, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestellingen, dat maakt de afstand weer een "beetje" minder ver tussen jullie. En natuurlijk is een boeket ontvangen ook altijd erg leuk, ook lief van je collega's als ze dat doen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Snel geregeld, prachtig boeket bezorgd.
Beste Henry, Bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn te horen dat je zo tevreden bent over het boeket en dat we het zo snel hebben geleverd. Dat lezen we graag! met fleurige groet, Team Fleurop
Bloemen via Fleurop voor een zieke vriend van ons besteld. Snel en goed en nog dezelfde dag bezorgd. Dikke 10!
Beste Lineke, Bedankt voor je positieve feedback; mooier kan niet! We zijn heel blij met dit mooie rapportcijfer! We doen altijd ons best om snel een mooi boeket te bezorgen; fijn dat je ons schrijft dat dit wordt gewaardeerd! Graag tot een volgende keer, met fleurige groet, Team Fleurop
Heel fijn als er telefonisch contact is bij vragen, erg persoonlijk.
Beste Linda, Bedankt voor je positieve reactie. We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen! We zijn met een aantal enthousiaste medewerkers die het fijn vinden om je een goed gevoel te geven bij je bestelling. met fleurige groet, Team Fleurop
Kan er niet een uur voor in de auto gaan zitten.
Beste Christiaan, Bedankt voor je positieve reactie. Leuk dat je hebt ervaren dat bestellen op onze website zo eenvoudig is. Een boeket leveren aan de andere kant van het land is voor ons eenvoudig en jij bespaart hier tijd mee. We zijn je een volgende keer weer graag van dienst! met fleurige groet, Team Fleurop
Zoals altijd weer een genoegen om bloemen via Fleurop te bestellen, ruime keus, website is helder en de service uitstekend.
Beste Margreet, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat je zo tevreden bent over de keuze op onze website, het bestelgemak en de service. Dat horen we graag ;-). Graag tot een volgende keer! met fleurige groet, Team Fleurop
Alles is goed verlopen; uitzoeken, factureren, bezorging tuim op tijd
Beste heer, mevrouw Van Baaren, Fijn dat je tevreden bent over het verloop van je bloemengroet. We doen ons best om alle boeketten op tijd te bezorgen, goed dat je ons laat weten dat het is gelukt! Dankjewel voor het delen. met fleurige groet, Team Fleurop
Ik bestelde om 13.55 u een herfstboeket, en er werden twee uur later prachtige bloemen bezorgd bij mijn zusje! Een hart onder de riem voor haar was zo supersnel geregeld. Wat een service!
Beste Emily, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn dat we op deze manier konden bijdragen aan een goed gevoel voor je zusje. Daar doen we het voor. We doen ons best om prachtige boeketten zo snel mogelijk te bezorgen. Goed dat je ons laat weten dat het is gelukt. met fleurige groet, Team Fleurop
De bestelling was snel bezorgd en netjes ik ingepakt. De plant was anders dan dat ik had besteld maar deze was zelfs nog mooier!
Beste Ysa, Bedankt voor je positieve reactie. Fijn te horen dat de plant in de smaak is gevallen bij de ontvanger. Ook goed dat je laat weten dat het snel en netjes is verzorgd. Mogelijk had de bloemist de bestelde plant niet op voorraad, maar als ik het zo lees, was dit geen probleem. Fijn te lezen dat het goed heeft uitgepakt! met fleurige groet, Team Fleurop
Prima geregeld.
Beste Janneke, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn te horen dat je bloemengroet naar tevredenheid is uitgevoerd. Dat horen we graag. met fleurige groet, Team Fleurop
Snel en makkelijk een boeket voor bezorging besteld, kreeg netjes een bevestiging toen het boeket bezorgd is. Top
Beste Marjolein, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijk vond om snel en makkelijk een boeket te bestellen, dat lezen we graag ;-). Die bevestiging sturen we automatisch want het is natuuurlijk wel zo fijn om te weten of je boeket wel of niet bezorgd kon worden bij de ontvanger. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Duidelijke website met veel mogelijkheden. Bezorging op de afgesproken tijd en gemakkelijke afhandeling.
Beste Bob, Bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat je genoeg keuze aan boeketten vond op onze website. We doen ons best om alle boeketten op tijd te leveren. Goed dat je ons laat weten dat dat is gelukt! met fleurige groet. Team Fleurop
Prachtige vers boeket, geweldig mooi!
Een grote, dure bos bloemen besteld als verrassing voor mijn vrouw die haar MBA verdediging heeft afgerond, maar helaas niet bezorgd. Fleurop wordt "Pleur op" als je met een probleem de klantenservice belt. "Niet ons probleem, je moet zelf de bloemist bellen". Er is ons verteld dat er een briefje in de bus is gedaan, maar ook dat niet. Vervolgens wordt je als klant bejegend en ontkent iedere partij aansprakelijkheid (Fleurop, de bloemist en de leverancier). Leuk business model: vraag 3x zoveel geld voor je bloemen, vul de zakken van de leverancier, de bloemist en vooral Fleurop, en als er iets mis gaat kan de klant de strop krijgen. Nee bedankt jongens, ik ga wel naar de markt.
Beste Jens, We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met onze service. Gelukkig heeft de bloemist je boeket nog een keer gratis laten bezorgen. We hebben je een e-mail gestuurd en we zien je reactie graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.