Snel geregeld

Mooi kleurrijk boeket zeer snel bezorgd Goed geregeld

Gemakkelijk bestellen, fijne keuze

Ik vond het gemakkelijk bestellen op de website. Lukte goed om dit op mijn telefoon te doen. Fijn dat ik kon kiezen op welke dag ik wilde dat het boeket aan kwam. Dit is ook netjes nagekomen. Het boeket zag eruit zoals ik had verwacht aan de hand van het plaatje.

• Boeket

meestal wel goed, maar de laatste keer ontevreden

meestal gaat het goed en krijg ik ook snel een afleverbevestiging. bij de laatste bestelling ging het mis. bestelling was te laat (en dat bij een overlijden extra pijnlijk!) en in totaal geen afleverbevestiging gekregen. Heb uiteindelijk van de ontvanger een berichtje gekregen en foto van het boeket. Boeket vond ik echt onder de maat!

Teleurgesteld

Voor een bos van 65€ excl. bijkomende kosten toch heel erg teleurstellend. We hoopte op een flinke bos voor een lieve vriendin die een verdrietig bericht had gekregen. Op zich niets mis met het boeket maar zeker geen 65. €.

• Boeket

Boeket lijkt niet op wat je bestelt

Je krijgt gewoon een boeket met bloemen van de dag. Heeft geen enkel nut om een prijsklasse of boekettype uit te zoeken op de website. Je krijgt de bloemen die ze hebben liggen. Zeer teleurstellend.

• Boeket

Voor het eerst bloemen besteld voor naar het buitenland en ben niet de handigste in online bestellen. Maar dit was niet moeilijk gelukkig en is vlot en correct verlopen! Gr. Marja

Slecht

35 euro kwijt waarvan 7,50’voor bezorg en kaartje. Dan 27,50 betaald voor een paar takjes. Schandalig, na eerdere slechte ervaring toch nog een keer een kans gegeven. Wat mij betreft de laatste keer, geen aanrader!

Goede service, slechte reclame

Ik ben vaste klant, maar boos sinds de verplichte kaart à €1,50 - zonder dat bedrag wordt geen afzender vermeld. Echt een enorm slecht voorbeeld van klanten’service’. Jullie boeketten zijn niet goedkoop, de bezorgkosten komen daar bovenop, en toen moet iemand hebben bedacht: hoe krijgen we meer geld, zonder de prijs te verhogen? We dwingen de klanten tot een wenskaart. Zo’n enorm slecht idee!

prima keuze.

Wat ik bestel komt ook aan.

• Boeket

De mogelijkheden zijn beperkt, maar dat wat kan is goed en wordt efficiënt afgehandeld.

De keuzevrijheid ontbreekt wat mij betreft, maar als je je binnen die kaders beweegt is alles soepel georganiseerd.

Prachtig boeket, heel tevreden

Goede ervaring met Fleurop

Veel te klein bosje voor 23,90€

Na uiteindelijk een bloemen cadeaubon te kunnen gebruiken (veel gedoe nadat bleek dat bon verlopen was maar verlengd kon worden) is het resultaat een zeer klein bosje bloemen dat je voor 25€ kunt laten bezorgen. Ga deze service nooit meer gebruiken!

• Boeket

Goed,mooi boeketje en goeie levering

Prachtig boeket

Mooi op tijd bezorgd.

• Boeket

Gemakkelijke service met een héél blije jarige tante als resultaat!

Keurig geregeld. Erg makkelijk te bestellen en zowel de bevestiging van de bestelling alsmede de bevestiging van de aflevering en de kwaliteit van het product waren prima in orde! Blije gezichten aan beide kanten en dat simpelweg vanuit huis, geweldig!

• Boeket

Boeket komt niet overeen met foto website

Ik had een herfstboeket besteld maar er is een simpel boeketJE bezorgd wat in de verste verte niet lijkt op de foto op de website. De helft in volume, niet de bloemen/takken zoals afgebeeld. Erg teleurstellend. Na een klacht te hebben ingediend met foto’s, verwacht ik een reactie van Fleurop. Maar jullie koppelen terug dat ik iets hoor zodra de desbetreffende bloemist heeft gereageerd op de klacht. Dat vind ik vreemd. Jullie kunnen dit toch ook beoordelen en dit met mij afhandelen en wat jullie verder met deze bloemist bespreken, zou ik als een intern proces zien.

Prachtig, snel, groot

Wij hebben een vast herfstboeket besteld in de maat medium. Het werd snel en netjes bezorgd, was groter dan verwacht en staat prachtig. De kleuren zijn echt betoverend. Soms krijg je online een bos die in formaat tegenvalt, dat was nu zeker niet het geval.

Fleurop is TOP!

Ik heb vaker via Fleurop bloenen besteld. Ook nu weer prima prijs, kwaliteit, communicatie en levering. Het enige nadeel van online bestellen is dat je geen idee hebt van de omvang van de boeketten.

Gorgeous!

Lovely bouquet of flowers that were appreciated. I’ll use this company again for sure.

• Boeket

makkelijk bestelproces en mooie bloemen

het bestelproces verloopt snel en simpel. De bloemen zijn van een lokale bloemist en staan lang

Goed verzorgt

Dat het boeket netjes was.

Goed gedaan!

Fijn dat ik mijn schoondochter kon feliciteren met een mooi boeket! Terwijl ik op vakantie was in Griekenland.

• Boeket

kwaliteit en prima service !

gemakkelijk te bestellen, kwaliteit bloemen en prima service !

Matig

Het boeket zag er goed uit en de bezorging was op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Boeket keurig bezorgd

Online bestellen gaat niet eenvoudig. Kan / moet iets overzichtelijker.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ