Mooie keuze, ook met attenties erbij ( knuffel), makkelijk te regelen, en vlot.
verse bloemen zelfs op maandag keurig bezorgd
Keurig telefonische bevestiging gekregen dat bestelling inSanto Domingo was afgeleverd. Vond de verhouding tussen prijs en omvang bos bloemen minder. Had voor dat bedrag (€72,00 incl kosten)toch wel een iets grotere bos verwacht. (Kan natuurlijk ook aan bloemist ter plaatse liggen)
Beste André, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het geleverde boeket. Wanneer je niet tevreden bent met het bezorgde boeket ontvangen wij dat graag (binnen de zeven-dagen vaas garantie) per mail (voorzien van duidelijke foto's van het bezorgde boeket) op [email protected]. Dan kunnen we je klacht in behandeling nemen en het hopelijk oplossen. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Goede service, op tijd bezorgd en een zeer mooie bos bloemen
Beste Marjon, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Ik bestelde een boeket in de ochtend en het werd dezelfde middag nog geleverd. Het boeket werd erg gewaardeerd, zag er mooi uit.
Ik heb inmiddels al een paar keer een bos bloemen bij jullie besteld als kraamcadeau voor werknemers. Er is veel keuze, makkelijke website en goede service. En het belangrijkste: de ontvangers vinden het boeket practig!
Zjdkdn
Mooie bloemen snelle levering superfijn
Beste Irmgard, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
Gemakkelijk bestellen…. Snelle service…goede communicatie….ontvanger tevreden
Een bos bloemen sturen is altijd een goed idee Via Fleurop loopt de bestelling altijd perfect en is de ontvanger altijd blij verrast met een prachtige bos zelfgekozen bloemen! Aanrader! Ook de prijs kwaliteit verhouding is goed!
Op zondagavond laat besteld en maandag al geleverd. Keurig bos wat ik teruggehoord heb. En ook fijn de terugkoppeling dat de bos inderdaad bezorgd was.
Na een uur nadat ik het besteld had was het al bezorgd! Megasnel!
Gemakkelijk om te bestellen. Boeket conform de foto op de website. Op tijd geleverd.
Helemaal gegaan zoals aangegeven
Heel er tevreden mijn zusje was erg blij met het boeket zag er mooi uit zei ze. Je moet er op kunnen vertrouwen dat er een goed product wordt afgeleverd omdat de afstand tussen ons te ver is om zelf te kunnen beoordelen . Fleurop heeft ons nog nooit teleurgesteld
Eerste keer dat ik bloemen heb besteld die bezorgd moesten worden in Spanje en het was eenvoudig om te doen. Er is een prachtig boeket prima op tijd bezorgd.
2 uur nadat ik besteld had werden de bloemen al bezorgd en de ontvanger vond het boeket schitterend Fantastische service
Geen kaartjes voorvo.a. 25 jarig huwelijk. Kaartje bschrijven 5 x over moeten doen omdat het mandje steeds leeggegooid werd Groot boeket besteld maar vond dit in verhouding tot het geld aan de magere kant
snelle service, er is snel gedaan wat ik verzocht: bloemen bezorgen.
Zie boven!
Beste Annie, Fleurop garandeert 7 dagen een mooie boeket, mits je de bloemen goed verzorgt natuurlijk. Bloemen zijn een natuurproduct, hierdoor kan het voorkomen dat de kwaliteit toch een keer tegenvalt. Laat dit ons dan binnen 7 dagen na ontvangst van het boeket weten middels een aantoonbare reactie. Bij een eventuele klacht ontvangen wij graag drie foto's van het geleverde boeket (bovenzijde, zijkant en stelen). Wij zijn je een volgende keer weer graag van dienst. Met fleurige groet, Fleurop Klantenservice
Ik kreeg een vriendelijk uitleg over vervolg toen geadresseerde niet thuis was. Het boeket werd de volgende dag keurig geleverd. Top !
NVT
Ik ben altijd heel blij met Fleurop, maar nu week het boeket dermate af van het plaatje dat ik me bijna een beetje ******en voelde.
Hi Isabelle, We hebben je een e-mail gestuurd met informatie. Graag ontvangen wij een reactie. Fleurige groet, Klantenservice Fleurop💐
Op de smartphone niet te doen, Uiteindelijk op de chromebook besteld. Boeket was prachtig
Beste Daphne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat het niet lukte om je bestelling te voldoen met je smartphone, als je je bestelling niet kan plaatsen kun je hem natuurlijk ook telefonisch aan ons doorgeven op 0900 1501. We voeren hem graag voor je in ;-). Graag weer tot een volgende keer. Groetjes, Team Fleurop
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.