Fraai boeket, maar voor het bedrag van 35 euro echt qua omvang onder de maat. Bezorging was OK.
Op website wordt vermeld: voor 14:00 besteld, zelfde dag levering. Het systeem houdt zich hier niet aan, en geeft volgende dag levering. Telefonisch contact met fleurop lukt niet, wordt niet beantwoord. Het is dankzij goede contacten met de lokale bloemenzaak dat zelfde dag levering nog gelukt was. In het vervolg zal ik geen gebruik meer maken van fleurop service
prima geregeld allemaal, Alleen jammer dat er op een relatiev duur boeket nog eens bijna 7 euro bezorgkosten komen,
Mooi samengesteld boeket met stevige bloemen
Gemakkelijk online te boeken en verzonden voor dat je het weet. In goede orde ontvangen waardoor hele blijen personen aan de ander kant.
Precies op de juiste dag en kleuren die passen bij de gelegenheid! De familie in Duitsland was geroerd door de bloemen, en ik blij dat ik op de service kon vertrouwen!
Website is makkelijk, mooie bos bloemen besteld die ook dezelfde dag bezorgd werd bij mijn vriendin. Niet heel goedkoop, maar service is goed.
Goede en ruime keuze uit verschillende boeketten. Het boeket gekregen zoals op de side staat. Zondag besteld uit Spanje en maandag om 10.15 uur afgeleverd in Numansdorp bij Bruidspaar. Wij zijn hier super tevreden mee.
Zeer tevreden Fijn dat je een mail krijgt, dat ze het hebben ontvangen. Snelle levering
Super tevreden, ook met de snelheid van levering. Ik bestelde voor 14 uur, zelfde dag bezorgd.
Kwaliteit bloemen, en zeer snelle bezorging
Duidelijke website, makkelijk bestellen, topkwaliteit bloemenboeket en service bezorging.
Een simpele gedachte en weinig moeite om te bestellen. Wat is het toch fijn om een zo een ander te kunnen verrassen … . En als je dan hoort dat je een glimlach hebt weten te toveren op haar gezicht! Iedereen weer blij, zij, ik en een compliment voor de bloemist.
De ontvanger was ontroerd door de prachtige fleurige vaas bloemen!
Vlotte bezorging, mooie bos bloemen
Doordat het boeket wat ik had besteld voor onze weddingplanner ( als dank voor alle goede zorgen) niet kon aangenomen worden , werd ik hier van op de hoogte gesteld , en kon het boeket later bezorgd worden . Top service !!
Makkelijk en duidelijk
Prima, dik tevreden!
Mooi boeket zonnebloemen besteld voor mijn zieke en jarige broer. Is een mooi boeket geworden. Iedereen blij
Snel, Fleurop doet wat die zegt.
Snelle bezorging
Weet niet hoe het boeket is, maar bestelling en service waren uitstekend!
Ik vond het een beetje jammer dat m'n boeket niet de volgende dag werd bezorgd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.