Mooie keuze bloemen en mogelijkheid tot bezorgen in je buurt.
Het is erg makkelijk om te bestellen en er zijn heel blije mensen die het boeket in ontvangst namen. Veel bloemen in het boeket.
Het boeket is op de dag van bestelling goed en snel bezorgd.
zonder moeite --mooie bloemen --
Snel en goed
Het boeket en chocolade zijn goed afgeleverd. De ontvanger vond het boeket erg mooi en de chocolade erg lekker. Beter kan het niet.
Ik heb een mooie bos bloemen kunnen laten bezorgen nog op dezelfde dag, per mail wordt je op hoogte gehouden en weet je dat de bloemen bezorgd zijn. Erg goed! Nog luxer zou zijn dat je een foto in de mail krijgt van de bloemen die je hebt laten bezorgen.
Top bloemen en telefonische service was ook helemaal super!
Duidelijk wat je laat bezorgen en dat wordt op tijd gedaan.
Eenvoudig bestellen en een geweldig mooi product!
Nette en snelle bezorging
mooi boeket
Prachtig boeket voor mijn moeder’s verjaardag. Gemakkelijk te bestellen vanuit het buitenland.
Helemaal naar wens
Bloemen besteld ivm de crematie van broer. Bloemen waren prachtig ook het lint was van een mooie kleur. Het geld meer dan waard.
duidelijk bestel proces en de bloemen zijn op gewenst tijdstip geleverd.
Makkelijk besteld en volgende dag al op tijd bezorgd.het was een mooi en groot boeket,waar ik van tevoren nogal bang voor was dat dat niet zo zou zijn.
Alles perfect afgehandeld.
Ik bestel altijd bloemen bij Fleurop, omdat het netjes oprijd word bezorgd en ze prachtige bloemen bezorgen. De boeketten zijn bijna altijd net zoals op de foto.
Helemaal prima
Had nog snel voor een verjaardag een boeket nodig. Dus voor 14.00 besteld en ja hoor zelfde dag nog binnen. Top garantie! Boeket zelf was erg mooi en de persoon die het kreeg was er erg blij mij.
Hoewel ik mijn bestelling laat heb doorgegeven, is het bouquet keurig op tijd afgeleverd. De jarige was er erg blij mee.
ben er zeer tevreden over, de bloemen worden bijtijds bezorgd,
Wat de gelegenheid ook is, iemand bescheiden of uitbundig opfleuren kan makkelijk en betrouwbaar online met Fleurop. Goed gevarieerd aanbod en snelle levering.
Zoals voorheen een prachtig boeket. Verse bloemen, harmonieus geschikt. Veel lovende reacties op het boeket.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.