Bloemen leken er mooi uit te zien
Mooie bos bloemen laten bezorgen en keurig op tijd geleverd
Overzichtelijke website, de bestelling plaatsen is makkelijk. Ik had om 13.30 uur bestelling gedaan en werd netjes dezelfde dag afgeleverd. De ontvanger kreeg een prachtig boeket bloemen geleverd, precies zoals ik besteld had.
zie bovenstaande, duur maar goed
Moest even snel iemand een boeket toesturen. Kreeg eind van middag appje met bedankt voor het mooie boeket.
De service zou beter zijn wanneer jullie een foto maken en die bij de mail van bezorging toevoegen. Nu moet ik zelf een foto uploaden. Lastig bij een boeket die je laat bezorgen en die je zelf miet hebt gezien. Dan zou ik bij bezorging 5 dateren geven!
Ik had een boeket besteld voor de trouwdag van mijn ouders. Ik zag op de site staan: voor 14:00 besteld, vanmiddag in huis. De bloemist stond na ongeveer 2 uurtjes voor de deur met een prachtig boeketje! Helemaal top!!
Snel en makkelijk besteld, kaartje erbij was ook erg makkelijk. Volgende ochtend al in huis. Bovendien een heel mooi boeket.
I ordered flowers for friend and they were perfect. The florist has a good taste and flowers were fresh. Thanks
Perfect! De ervaring, service en bloemen !
Netjes en duidelijk te bestellen! Mooie boeketten.
Heel mooi vrolijk bont pluk Boeket laten bezorgen. Keurig en vriendelijk bezorgd en het boeket heeft heel lang gestaan. Dik tevreden!
Met wat twijfels heb ik een bos bloemen naar een persoon in een bedrijf in Trinidad gestuurd. Binnen 24 uur ontvangen en zij waren heel blij, dus ik ook.
Duidelijke website, mooie boeketten! De ontvanger was blij met de bloemen.
Beste Michelle, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je vindt dat we een duidelijke website hebben en mooie boeketten, dat lezen we graag;-). En zijn we natuurlijk helemaal met je eens. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
goede service, controle of het opgegeven adres wel klopt, overleg in verband met vakantie tijd en assortiment. keurige verzorgd en alles volgens afspraak. ben er heel tevreden over. Zeker voor herhaling vatbaar.
De moeder van mijn vriendin overleed vrijdagochtend. Binnen een half uur heb ik bloemen besteld en deze werden na 2 uur al bezorgd. Super mooie bos, met een kaartje zoals ik wilde. Ter aandenken voor mij, heeft mijn vriendin er een roos uit gehaald om te drogen. Ik kan helaas geen foto plaatsen, ik vond het ongepast om een foto te maken tijdens de uitvaart.
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. In een woord top!
Vaas was gebroken bij ontvangst. Na toezegging van de bezorger zou het de volgende dag gestuurd worden. Na een week had ik nog steeds de vaas niet ontvangen. Uiteindelijk via de klantenservice het bedrag teruggekregen.
Hi Vincent, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat dit is gebeurd, dit is niet de bedoeling! Dit was bij ons helaas niet bekend. Fijn dat we het telefonisch met je op konden lossen. Nogmaals excuses voor het ongemak! Wij zijn je een volgende keer graag (beter) van dienst. 🌻 Fleurige groet, Team Fleurop
Revue originale
Vaas was gebroken bij ontvangst. En nog steeds geen nieuwe ontvangen.
is zeer zeker een aanbeveling waard
Snel geleverd en waar de boeket kwam vond het heel mooi
Wij bestellen al jaren bloemen bij Fleurop omdat e prachtige bossen in hun assortiment hebben. Meestal krijgen wij van de begunstigde een appje met foto van de ontvangen bos terug. Altijd het arrangement dat we besteld hebben. Fleurop meldt altijd terug of afleveren gelukt is, op het goede adres of indien afwezig bij buren. Wij zijn zeer tevreden over Fleurop
Boeket voor 12.00 uur besteld en zou dezelfde dag worden bezorgd. Zonder bericht een dag later afgeleverd. Heel vervelend zeker nu het om een condoleance boeket ging.
Hi Sabine, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging van je bloemengroet. We hebben je een e-mail gestuurd om dit met je te kunnen oplossen. Kun je ons hierop een reactie geven? Fleurige groet, Team Fleurop
Snel
Alles ging makkelijk. Ook fijn dat je een bevestiging krijgt dat het afgeleverd is. Ik mis wel een foto van het geleverde zodat je ook ziet dat het juiste boeket en kaartje er is
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.