Het boeket werd op tijd geleverd en zag er perfeckt uit
Uitstekend: het boeket was eenvoudig via de website te bestellen en een extra vaas erbij maakt het wel zo gemakkelijk voor de ontvanger.
op mijn vakantie in Spanje overleed een vriendin in Nederland. We konden dus niet bij de crematie zijn. Mooi rouwboeket besteld, maar het bestellen verliep niet gesmeerd in Spanje. Makkelijk contact gekregen met de klantenservice, die het prima en snel voor me opgelost heeft. Helemaal top.
Makkelijke snelle bestelling En snel afgeleverd in goede verpakking
Fijn dat het dezelfde dag bezorgd id. Enige wat jammer was dat de 1e keer de betaling via ideal misging waardoor ik bij de 2e poging mijn kortingcode niet kon inwisselen
overzichtelijk op de www pagina. Afspraak nagekomen Bestelling oke en goed ontvangen
Ben tekeurgesteld
Hi Jose, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Op tijd geleverd, waarvoor dank. Ook mijn vorige bestelling naar Duitsland was top. Ik blijf jullie gebruiken.
Ik heb de bos ontvangen met droge en flauwe bloemen en teveel takken, weinig bloemen in de bos.
Hi Roshnie Binda, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je boeket de zeven dagen vaasgarantie niet gehaald heeft. We hebben je een e-mail gestuurd om dit met je te kunnen oplossen. Kun je ons hierop een reactie geven? Fleurige groet, Team Fleurop
Overduidelijk een erg vers boeket bloemen. Mooie keuze van bloemen en kleuren!
Makkelijk bestellen! Zeer vlot afgehandeld en bezorgd!!
Ontvanger was zeer tevreden met het mooie boeket dat zij mocht ontvangen.
Snel geregeld. Makkelijk bestelproces. De bloemen werden een uurtje later al bezorgd. De ontvanger was heel blij met haar boeket. Het zag er fris en stralend uit.
Fijn online zakendoen. Makkelijke bestelprocedure, uitgebreide keuze. Afspraken nagekomen.
We houden altijd ons hart vast voor het zenden van bloemen in het buitenland en speciaal in de USA. Van de ontvanger kregedn wij een enthousiaste reactie.
Betrouwbaar
keuze grote boeket moeilijk in te schatten, maar soort bloemen is mooi uitgekozen.
Een prachtig tijdloos boeket en op tijd geleverd
Hele snelle service en de ontvanger gaf aan dat ze het een heel mooi boeket vond
Prima verzorgde opdracht
Alles is gegaan zoals afgesproken
Goede manier om iemand te verrassen.
Bestelling ging makkelijk. Netjes thuisbezorgd.
Goef afgeleverd
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.