Goef afgeleverd
Fleurige bos en niet superduur
Goede levering met een goede feedback hierover
Ik heb nu meerdere keren bloemen laten bezorgen, in Nederland maar ook al een keer of 4 in Engeland en dat is altijd ontzettend goed gegaan! Ik kreeg altijd een foto van de ontvangers van de bloemen om te laten zien hoe mooi ze waren. Het is nog nooit 1 keer verkeerd gegaan dus ik kan niet anders zeggen dan...geweldig!!!!!
Het was bijzonder gemakkelijk om vanuit het buitenland het boeket te bestellen. Het boeket bleek ook in werkelijkheid vrijwel overeen te komen met de afbeelding op de site. Ondanks de hitte stond het boeket bij bezoek een week later nog in volle glorie te pronken in de kamer.
Nvt
Ik heb gevraagd om de bloemen op 15 augustus te leveren. Ze zijn nul geleverd terwijl de ontvangers nog niet verhuist zijn naar dit adres. Heel jammer. Bloemen staan nu te verwelken, terwijl het toch veel gekost heeft
Hi Cecile, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over de bezorging. Volgens onze gegevens staat deze op 30 juli vandaar dat dit al is bezorgd. Je kan dit eventueel nakijken in de orderbevestiging die je van ons hebt ontvangen? Fleurige groet, Team Fleurop
Bestellen gemakkelijk, vlotte levering. bloemen van goede kwaliteit
Prachtige bos bloemen, keurig ip tijd bezorgd. Wij zijn zeer tevreden!
Mooie goed werkende website..
Hoe kun je een vriend in het buitenland laten weten dat je meeleeft bij het overlijden van haar ouders. In Nederland zeggen we het met bloemen en wat fijn dat ik zo snel een mooie boeket kon laten bezorgen. Het hoogst haalbare en fijn om woorden van troost te kunnen laten bezorgen. Ook fijn dat dit, met zoveel gemak, op dezelfde dag bezorgd kon worden.
Heb begrepen van mijn moeder dat het een hele mooie bos bloemen was. Gemakkelijk om een bos bloemen te bestellen vanuit Canada voor mijn familie in Nederland.
Bij Fleurop en Interflira worden al mijn bestellingen op tijd bezorgd en zijn de boeketten van zeer goede kwaliteit! Zi okk de erbij bestelde cadeaus!
over het leveren niets dan goeds
super makkelijk en snel, prachtig boeket
De bloemen zijn net zo mooi als afgebeeld op de site. De bezorging was goed. Heel erg blij met fleurop
Mooi boeket in vaas, maar de bezorger heeft het boeket gewoon bij de poort achtergelaten zonder dit te melden toen de ontvangers niet thuis waren. Dit is niet de bedoeling, zeker niet met zo'n duur boeket.
Vond het wel voor meer dan 50 euro. Weinig bloemen. Anjer, chrysant zijn wat mij betreft echt geen kapitaal bloem. Dus al met al makkelijk verdient op deze manier. Verder is het wel geleverd op de afgesproken dag. En alles netjes verlopen. Ook heel blij mee. Heeft mevrouw. Nog net van haar bloempjes kunnen genieten. Helaas nu overleden. Misschien dat ik ook nog rouw boeket via jullie laat leveren. Maar mijn twijfel zit echt in voor zoveel geld nog minder dan hier een tankstation boeket. Jammer
Mooi bouquet op tijd bezorgd, en slechts 1 dag van te voren vanuit NY besteld!
Super support met bestelling
Makkelijke bestelling, nette aflevering
Beste Lief, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het een makkelijke bestelling vond en een nette aflevering, dat lezen we graag ;-). Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Alle tips van de bezorger gevolgd: schuin afgesneden, lauw water en een druppeltje gloor. Na 4 dagen waren de bloemen al dood, wel erg snel voor zulke dure rozen!
Beste Pieter, Bedankt voor je beoordeling en het prettige telefoongesprek. Wij zijn je een volgende keer graag weer van dienst. Fleurige groet, Fleurop Team 🌻
Aanvraag ging perfect en ook tijdige aflevering Was een mooi boeket
bestellen via de site ging heel makkelijk, ook met kaartje met eigen tekst erbij. Ik had verwacht dat het de volgende dag bezorgd zou worden, maar een paar uur later kreeg ik al een bedankje van de ontvanger.
Snelle reactie en prima afwikkeling
Beste Tineke, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat het niet is gelukt om het boeket op de gewenste datum te bezorgen. Gelukkig heeft de ontvanger de niet-thuis kaart gevonden en heeft ze het boeket vandaag opgehaald bij de bloemist. We zijn je graag een volgende keer weer van dienst! Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Revue originale
Ik krijg een e-mail dat boeket bezorgd was, maar bij navraag bleek dat niet het geval te zijn! Hoe wordt dit opgelost. Zeer teleurgesteld!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.