Prachtige bloemen en goede service

Gebruiksvriendelijke site en ontvanger was zeer blij met Ora hoog verzorgd boeket bloemen

• Boeket

Mooie bos bloemen snel en op tijd bezorgd

De bos bloemen die ik had besteld, werd dezelfde middag nog bezorgd bij de betreffende persoon. Zij bedankte voor de mooie bos bloemen.

• Boeket

Snelle levering in het buitenland

Ik bestelde zaterdag aan het eind van de middag een bloemstuk te bezorgen in Frankrijk. Het bloemstuk werd maandagochtend al bezorgd, en zag er uit zoals aangegeven. Ik was aangenaam verrast dat het op zo'n korte termijn gelukt was, waardoor het nog op tijd was vóór de begrafenis van mijn oom die maandagmiddag. Aandachtspuntje. Het bezorgadres was op het platteland, en daar hebben ze geen huisnummers (maar dat moest wel ingevuld worden). Ook was er geen ruimte voor beide plaatsaanduidingen (het dorp, en de dichtstbijzijnde stad). Dat maakte het invullen wat lastiger. Gelukkig was er wel ruimte voor het volledige adres bij de opmerkingen.

Rouwboeket volgen afspraak geleverd

Eenvoudig te bestellen en vragen worden snel beantwoord.

Niet volgens afspraak

Het is een mooie bos bloemen geworden alleen had ik verzocht om het boeket op 23-7 te laten bezorgen en niet op 22-7. Beetje jammer aangezien het een verjaardagsfeest was.

• Boeket

Via de website zeer eenvoudig te bestellen.

Eenvoudig, snel en volgens afspraak.

• Boeket

Prachtig boeket en super kwaliteit

Duidelijke website, eenvoudig bestelproces en kwalitatieve prachtige bloemen. Kortom; wederom erg tevreden met mijn bestelling.

mooie bos, goed bezorgd

• Boeket

Rouwboeket niet op tijd geleverd.

Rouwboeket was niet op de afgesproken dag geleverd, tevens niks laten weten. Vervolgens heb ik volgende dag zelf moeten checken en bleek dus niet geleverd te zijn en nadat het was afgeleverd ook geen bericht ontvangen. Ik heb dus 2x contact moeten opnemen voor deze bestelling.

Mooie bos

De ontvanger was erg blij met de mooie bos bloemen. Bezorging was op tijd en ik vind het fijn dat er een ontvangstbevestiging wordt gestuurd als het boeket is afgeleverd.

prima!!

Op tijd geleverd en van prima kwaliteit!

• Boeket

12.00u besteld, 14.00u al bezorgd! En een MOOIE bos!

Super boeket

Heb ervaring met bosjes die niet kijken op het bestelde boeket. (Niet bij Fleurop trouwens) Dit was boven verwachting! Super!

• Boeket

Digitaal een routeboeket besteld. Met kaart. Een par uur later al afgeleverd. Meer viel niet te wensen!

• Boeket

Prachtig boeket en snel en netjes afgehandeld

Er werd meteen contact opgenomen om te overleggen omdat niet helemaal duidelijk was bij de bloemist wanneer de condoleance zou zijn. Heel netjes en snel geregeld!

Precies helemaal TOP!!

Perfect!

Geweldig!

Supersnelle bezorging.

Prachtig boeket!

Boeket zoals weergegeven op de site. Bestellen van twee boeketten in één bestelling niet mogelijk maar fleurop heeft de tweede bezorgkosten uit zichzelf teruggeboekt

Makkelijk maar duur

Beetje magere boeketten zeker gezien de prijs

• Boeket

Altijd weer een prachtig boeket

Ik heb nu 2 keer besteld via Fleurop en allebei de keren was het boeket prachtig en de levering en de service uitstekend.

• Boeket

Niet voordelig, zeker wel het geld waard

Mooie bloemen, gebracht zoals besteld via de website

Geweldige service

Onze dochter heeft een prachtig boeket ontvangen voor haar verjaardag.

Altijd goed geregeld!

Bestel bij Fleurop meerder keren per jaar boeketten. De site is overzichtelijk en snel, veel keuze en de boeketten zien er ook uit zoals op de foto. De ontvangers zijn altijd zeer tevreden.

• Boeket

Alles naar wens verlopen!

Net als 3 weken geleden verliep mijn bestelling naar het verre Domincaanse Republiek zonder enige problemen!

• Bezorging N.v.t.

Prima snelle levering

Snelle levering en goede communicatie

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ