volgens de ontvanger een prachtig boeket
Boeket besteld voor mijn jarige zieke zus. Woon in Zeeland, zus in Friesland. Boeket was goed aangekomen op de juiste dag. Zag er erg mooi uit. Fijn dat dit zo kan en je het vertrouwen kan hebben dat het ook goed en netjes wordt gedaan . Top! Bedankt!
Makkelijk bestellen en een uitstekende bezorging
Top boeket
Bestelling ging gemakkelijk. Had beetje moeite met tekstverdeling op het kaartje. Maar dat ligt denk ik meer aan mij ;). Ik kreeg een foto doorgestuurd van ontvanger en de bos zag er net zo uit als op afbeelding. Wellicht nog wat extra opties geven als ontvanger niet thuis is? Wat gebeurt er dan?
Snel en correct afgeleverd en de bos bloemen was prachtig
Weer blije mensen die een mooi boeket mochten ontvangen
Meerdere malen de laatste jaren boeketten bij Fleurop besteld die bezorgd moesten worden. Proces van bestellen gaat gemakkelijk en snel. De aflevering is in goede kwaliteit.
Gewldig snelle Service
Xxx
Dank voor de snelle afhandeling!! Het boeket was niet voor mezelf ,dus dat is voor mij lastig te beoordelen, maar ik kreeg van de ontvanger een bedankje voor de mooie bloemen, dus dat was fijn om te horen. (ofschoon het hier gezien mijn keuze eerder een bescheiden boeket betrof)
Goed service
Ik wou bloemen laten leveren in het buitenland voor een speciale gelegenheid. Tot mijn verbazing werd er op de afgesproken datum (nu drie dagen geleden) niks geleverd. Bij navraag bleek dat dat was omdat het telefoonnummervan de bestemmeling geen buitenlands nummer was. Maar de bestemmeling was daar wel aanwezig, dus geen idee waarom er niet naar dit nummer gebeld kon worden. Lang verhaal kort: er zijn nog steeds geen bloemen geleverd en mijn verrassing viel volledig in het water. Bizar. Geen idee hoe het nu verder gaat. Waarschijnlijk wordt alles geannuleerd. Een eerste ervaring met Fleurop, en geen goede.
Hi Milan, Wat vervelend dat het niet goed is gegaan met jouw bestelling. Dit is zeker niet de bedoeling! Wij zijn met je in contact via de mail. Fleurige groet, Fleurop Team🌻
Eerst ben ik gebeld of door drukte in de stad van bezorging de bloemen een dag later mogen worden bezorgd. Later is op mijn verzoek ook het bezorg adres moeite loos aangepast.
Oude bloemen
Hi Ton, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent, dit is niet de bedoeling. Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Hartelijke groet, Team Fleurop🌻
Iedere keer als ik boeketten verstuur krijg ik positieve reacties. De levering is snel en de foto’s van de boeketten maken ook mij blij.
Extra dank, omdat ik in extra opmerking nog kleur heb kunnen aangeven. En dat is gelukt. Mijn vriendin is erg blij mee….
Makkelijk te bestellen, super mooi boeket, op tijd bezorgd.
Zelfde dag ontvangen door ontvanger , Wa dag voor bruiloft en was ook de bedoeling . Hun Blij ik Blij... Bezorging was in Maatricht en ik heb zelf het boeket van 50 euro met vaas niet gezien.
Bij vergeten afzender navraag gedaan tot er kontakt was. Bijzonder.
Ik vond het boeket dat gemaakt is heel erg klein voor 55 euro em het boeket zou op vrijdag worden bezorgd terwijl dit pas zaterdag was...
De service was goed en alles verliep zoals afgesproken. Ik heb het boeket gezien en het zag er goed verzorgt uit. Ik vond de bos echter wel aan de prijzige kant.
Boeket was binnen 2uur bezorgd en zag er schitterend uit!
Zakelijk. Voor ons bedrijf is dit belangrijk.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.