Gewoon niks mis mee

Gewoon niks mis mee

Online vlot besteld.

Snel besteld online en mooi op tijd bezorgd bij mijn zus.

Goed verzorgd

Zeer mooi boeket een mooi op tijd. Kwaliteit van bloemen erg goed, boeket netjes opgemaakt.

• Boeket

Prachtige weelderige bos bloemen precies als op de foto!

Snel geleverd! Prachtig boeket

• Boeket

Bloemen zijn niet op juiste adres bezorgd en ik ontving geen bezorgbevestiging

Bestellen ging gemakkelijk. Nadien werden de bloemen alleen niet bij de juiste persoon bezorgd en ik heb ook nooit een bezorgbevestiging ontvangen, wat mij al het vermoeden gaf dat er iets mis ging. Ik ga voortaan weer rechtstreeks bij de bloemist bestellen.

• Boeket

Mooi boeket en zoals altijd op de juiste dag bezorgd.

Mooi boeket en zoals altijd op juiste dag bezorgd.

• Boeket

Een mooie bos bloemen met liefde bezorgt...

Snel en gemakkelijk iemand verblijden met bloemen en een kaart en evt. Wat lekkers...altijd leuk om de blije reactie te horen ! Zeker aan te bevelen om een keer bij iemand te doen....

Altijd uitstekend

Altijd uitstekend in alle opzichten.

Bloemen niet bezorgd

Ondanks het feit dat Fleurop het mobiele telefoonnr van de ontvanger heeft gekregen, zijn de bloemen niet bezorgd. Er lag een kaartje in de brievenbus dat ze ze de volgende dag 20 km verderop bij de bloemist konden ophalen. Leuk voor een gouden bruilofstpaar. Je betaalt een godsvermogen voor een klein bosje bloemen. Dat is prima als de bezorg service deugt, het is natuurlijk best ingewikkeld. Maar dan moet die lokale bloemist wel even de moeite nemen om dat mobiele nr te gebruiken. Dan had hij de bloemen probleemloos kunnen afleveren.

Good

Wonderful services ..

• Boeket

Gauw geregeld en makkelijk. De site werkt perfect

Prachtig rouwboeket snel bezorgd

Gebruikersvriendelijke website. Lokale bloemist.

• Boeket

Goede communicatie en mooi boeket

• Boeket

prachtige bloemen, afgeleverd volgens afspraak

De bloemen zijn prachtig, en Fleurop levert ze op het afgesproken moment af. Dat doe ik nog een keer!

alles verliep prima

Mooi boeket op tijd bezorgd.

Mooi boeket

• Boeket

Mooie boeketten en volgens afspraak bezorgd.

Altijd mooie boeketten die netjes volgens afspraak bezorgd worden. Als ik mijn vriendin een bloemetje stuur, die slecht ter been is, geef ik dit aan en dan wacht de bezorger netjes tot ze bij de deur is, dit duurt net iets langer. Top!

Helemaal geweldig

Makkelijk te bestellen en mijn oma van 96 altijd heel erg blij met de mooie boeketten. Soms moet ze er van huilen. Dat zegt genoeg.

• Boeket

Zeer makkelijk en snel besteld

Erg goed

Zoals altijd...Perfect

Betrouwbaar

Mooi boeket en snel geleverd

• Boeket

Goede service en snelle bezorging

Ik maak al mijn hele leven gebruik van Fleurop. Het is voor mij de oudste bezorgdienst die ik ken. Ze hebben een goede service en leveren mooie boeketten en het bestel- en betaalgemak maakt het helemaal af

• Boeket

Prachtige bloemen met mooie persoonlijke kaart uit de maand juli snel en makkelijk kunnen bestellen!

In naam van mijn net overleden vader een boeket aan onze moeder kunnen sturen. De vreugde over dit boeket was enorm! Het bestellen en betalen ging makkelijk, de bloemen waren mooi en werden op de aangegeven dag afgeleverd, uitstekend!

• Boeket

Als ik bloemen online verstuurd dan Altijd via fleurop. Mooie boeketten, Altijd complimenten vd ontvanger over het boeket

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ