Goede service en prachtige boeketten In een woord super
‘S morgens om 10.30 besloten een bos te sturen en om 13.30 stond hij al op tafel bij de ontvanger! Supersnelle service, bestellen ging makkelijk en bezorgkosten zijn acceptabel, zeker in deze tijd.
Boeket besteld in Den Haag voor mijn schoonzoon. Ik had graag een terugkoppeling gehad van de bloemist uit Den Haag met de volgende informatie: - boeket bezorgd om ....... - foto van het boeket. Nu is het gissen of het boeket op tijd is bezorgd en hoe zag het er uit. Kleine moeite lijkt mij om dit aan de besteller door te geven.
Beste Henk, Wat vervelend dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Het boeket is bezorgd op het afleveradres. Onze excuses dat je hier niet op tijd een melding van hebt ontvangen. Wij streven er wel naar om een bevestiging hiervan te sturen. Helaas is het waarschijnlijk vergeten door de bezorger. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Snel en precies zoals ik besteld had. Bloemen zijn prachtig en vers. Dankjewel fleurop!
Mooi boeket, klopt met het plaatje snelle bezorging
Mijn bestelling gaf ik 'smorgens door, en rond het middaguur was het boeket al op de plaats van bestemming. Geweldige service.
Het is een Fantastische moot boeket Ze waren er ongelofelijk blij mee
Via de website besteld en ook nog dezelfde dag besteld. Ik heb er geen foto van maar de ontvanger reageerde gelijk en was heel positief
smorgens besteld smiddags afgeleverd in Denemarken super zeer blijde patient
Gemakkelijk bestellen, bezorging is prima gegaan, mooi boeket
Omdat de ontvanger plots een paar dagen weg was, is het boeket gewoon op een later tijdstip bezorgd. Superservice!!!!!
Het boeket was mooi net zoals op de foto! Ze vond het geweldig!
Mooi boeket; ontvanger was zeer verrast en blij ermee. Zag er ook goed uit en gemaakt zoals was besteld.
Beste Trudy, Dank je wel voor je beoordeling. Dat is inderdaad een erg mooi boeket, kan begrijpen dat de ontvanger er blij mee was. Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Snel gekozen, goed en gemakkelijk.
Zelfs het wijzigen van tekst verliep probleemloos
Beste Anneke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vrienden erg blij waren met het prachtige boeket! Daar wordt je zelf ook blij van he?! Graag weer tot een volgende keer! Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ons boeket kon niet bezorgd worden omdat onze vriendin niet thuis verbleef. Fleurop heeft dit teruggekoppeld en samen hebben we het andere adres achterhaald. Gelukkig kon daarna voor de tweede keer bezorgd worden.
Mooi verzorgd en ook snel
De bos bloemen is keurig op de afgesproken dag geleverd en werd zeer gewaardeerd door de ontvanger. Top service.
Ook de gevraagde tijdsindicatie voor het brengen is zo goed mogelijk nagevolgd.
Maken van een order gaat snel en overzichtelijk. Bezorging volgens afspraak
Mooi aanbod, je vindt vlot een prachtig boeket en alles is snel geregeld. Handige website.
Beste Marianne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je vindt dat we een mooi aanbod hebben en dat je alles snel kan regelen. Dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het is allemaal heel snel en makkelijk geregeld!
Mooie bloemen en super snelle levering
Vorige bestelling had wat voeten in aarde. Goed opgelost dus weer besteld bij Fleur op. Deze keer vlekkeloos. Erg mooi.
Makkelijke websitebezoek om te bestellen
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.