Erg mooi

Mooie bos bloemen en fijn dat het zondag bezorgd kan worde.

Keus genoeg

Top boeket

Geweldig mooi boeket voor mijn verjaardag

Enorm bedankt weer

Met regelmaat mag ik gebruik maken van de service, zoooo blij mee. Het laatste enorme boeket viel erg in de smaak. Liefste vriendin blij gemaakt, de verjaardag is sinds jaren beladen ivm herinneringen aan een zeer dierbaar verlies rond die tijd. Dat ik die lieve, stoere, meid, mama, dochter en vrouw van, mag verblijden met een prachtige royale bos ruikers is erg fijn. Bedankt dat uw organisatie er is om dit iedere keer weer te faciliteren. Hoop nog lang van de service gebruik te kunnen maken. Shout out naar Fleur op service Apeldoorn: geweldige boeketten leveren zij altijd.

• Boeket

Het is heel gemakkelyk om via de website n boeket aan te vragen rn te laten bestellen. Betaling werkt ook goed via Ideal

Prima geregeld.

Ik weet niet of de persoon ook daadwerkelijk het boeket gekregen heeft wat ik had uitgezocht, maar het is netjes geregeld zoals mijn verzoek was.

• Boeket N.v.t.

Gewoon goed

Makkelijk bestellen en altijd goede bloemen

Grandios

Snel, betrouwbaar met leuke boeketten.

mooi bedrijf

goede service en gaat altijd goed!

• Boeket

Prachtig boeket, snel geleverd, makkelijk besteld

Super ervaring, niks op aan te merken en boeket was zoals foto en goede kwaliteit. Wat ik wel miste zijn het kiezen van tijden waar het boeket tussen geleverd zou worden.

Zeer goed!

Duidelijke website, verschillende mogelijkheden in grootte of dingen toevoegen. Verder was de levering snel en van goede kwaliteit. De bloemen staan nog steeds prachtig en het is een mooi gevarieerd boeket. Ook vind ik de prijzen alles meevallen, betaalbaar en redelijk. Je krijgt echt waar voor je geld!

• Boeket

Een mooie bouquet waar ze blij mee is

Een mooi bouquet ontvangen alleen jammer dat je bij een bouquet van meer dan €20,- nog bezorg kosten moeten betalen terwijl de Fleurop zaak in de buurt zit.

Great & easy service

very convenient that relatively last-minute orders are possible, and the bouquet was wonderful! No problems at all.

Snel en makkelijk

Bedacht om een bloemetje te sturen, binnen een paar uur al bij de ontvanger! Makkelijk en duidelijk, erg tevreden

• Boeket N.v.t.

perfect . alles goed , en zeer mooie bloemen

hele goede service , prachtige boeketten , altijd op tijd en makkelijke site om te bestellen .

Kaartje ontbrak.

Ontvanger wist niet van wie het boeket kwam: werd ‘n ongewenste zoektocht… Het bestelde kaartje met tekst leek niet meegeleverd. Jammer.

• Boeket

Mooie boeketten, op tijd bezorgd

Mooie verse bloemen, prima bezorging

Чудово

Все чудово, окрім відсутності української чи російської мови на сайті. Дякую!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Snel, makkelijke goede service

Bloemetje besteld voor moederdag en de pioenrozen waren prachtig

Snel

Keuze is reuze en op datum geleverd. Nu benieuwd hoe lang de bloemen in bloei blijven. Lijkt me het allerbelangrijkste....

Supervers boeket

Boeket keurig en vriendelijk afgegeven. Boeket was boven verwachting met schitterende bloemenpracht. Ontvangster was er echt stil van.

• Boeket

Mooi boeket makkelijk te bestellen

Ik heb de moederdag verrassing besteld. Het boeket was mooi en gevarieerd.

Betrouwbaar!

Moedendag bloemen besteld en mooie bos afgeleverd. En inderdaad op zondag.

• Boeket

Prachtig boeket en geweldige service

Voor moederdag een boeket besteld bij Fleurop. Er is schijnbaar iets misgegaan in de bezorgdatum, maar ik werd (zonder dat ikzelf door had dat de datum niet juist was) al een telefoontje van Fleurop met de vraag of de bezorgdatum wel klopte. Deze klopte inderdaad niet, maar door de oplettendheid van Fleurop kwamen ze erachter dat op het kaartje 'moederdag' stond, terwijl de bezorgdatum de week ervoor al was. Heel attent en heel fijn dat ze zo oplettend zijn! De bos is inmiddels (op moederdag!) bezorgd en is prachtig, nog mooier dan op de website. Ik ga zeker vaker bestellen!

• Boeket

Mooi boeket en goede bezorging

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ