Uitstekende service, prachtige rozen
Het boeket was eigenlijk nog mooier dan op het plaatje, echt groot en indrukwekkend mooie bloemen erin. Het werd netjes op tijd bezorgd, zelfs met Moederdag. Bedankt Fleurop!
Ruime keuze leuk extraatje met de chocolaatjes erbij!
Helemaal top en goede service
Snelle service en een heel mooi boeket
Makkelijke Bestellung Ein een tevreden ontvanger
Mooi boeket!
Enorm mooie bos bloemen bezorgd op Moederdag. Erg tevreden
Prima geregeld en op tijd geleverd
Met behulp van de Fleurop site is ook vanuit het buitenland (Singapore) het bestellen en laten bezorgen van bloemen heel gemakkelijk en snel geregeld.
Ik vond wel het boeket heel erg klein, de bloemen niet zo mooi. Sommige waren zelfs verlept. Dat viel tegen.
Mooi boeket bloemen en goede bezorgingen.
Bestellen gaat makkelijk, de keuze is enorm en de service uitstekend. Ik ben zeer tevreden! En de ontvanger ook!
Snelle levering en mooie bloemen
Ik woon zelf in het buitenland (Australie) en vind de service en de kwaliteit die geleverd wordt bijzonder klant gericht. Het is best moeilijk om zover weg te zijn en dan een boeket uit te zoeken en hopen dat het ook daadwerkelijk zo is, tot nu toe is het altijd een geweldig boeket geweest en ben daar zeer dankbaar voor. Het boeket wat wordt aangeboden aan mijn moeder zover weg is altijd bijzonder en geweldig verzorgd. Heel fijn en geruststellend wetende dat het goed verzorgd wordt met liefde en zorg. Hartelijk bedankt voor alle prachtige boeketten die ik in de jaren heb mogen laten bezorgen via jullie. Vriendelijke groet, Nicole
De smile op het gezicht van de ontvangen zegt mij dat het boeket prachtig was.
Heel gebruiksvriendelijk en een blije moeder met een groot mooi boeket.
Goede service en een leuk boeket bloemen
mooi bos bloemen
snelle levering en goede kwaliteit
Mooi boeket, makkelijk te regelen via de site. Zeer gebruiksvriendelijk. Aan te bevelen.
Mooie bloemen, snel bezorgd. Uitstekende service.
Prachtig boeket.
Alleen jammer dat het bij het boeket bestelde kaartje ontbrak !
Mooi boeket bloemen voor Moederdag bestelt en keurig afgeleverd. Op naar volgend jaar
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.