Bezorging en boeket altijd geweldig goed. Dit keer ontbrak alleen het kaartje waardoor er onduidelijkheid was wie de afzender was. Raadsel uiteindelijk opgelost.
Mijn moeder was ontzettend blij met haar schitterende bos bloemen die ik door Fleurop zelf heb laten samenstellen. Een goede keuze
Goede website, mooi aanbod, snelle betaling, correcte aflevering.
Een puntje, Fleurop is in emails een beetje te persoonlijk door gebruik te maken van "je, jij, jouw" inplaats van u en uw.
...
Snel en op tijd.
Goede levering
Beste Ronals, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je bloemengroet op tijd bezorgd is, en dat je het een goede levering vond. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Laat besteld, pas om half tien morgens, maar begin van de middag waren de bloemen al besteld. Super service.
Mooi boeket besteld voor jubileum. Prompt geleverd en ontvanger zeer tevreden en had foto door gestuurd van mooi groot boeket.
Prijs/kwaliteit en levering in het buitenland, TOP!
Mijn schoonzus heeft een foto van het boeket gemaakt zodat ik kon zien wat wij verstuurd hebben.Misschien een tip voor Fleurop om een foto van het boeket te versturen via e.mail naar de opdracht gever,want het is best prijzig om zo een boeket te geven.
Altijd mooie boeketten en op tijd bezorgd. Zeer tevreden
Zelfs in het buitenland een prima afhandeling. Complimenten daar voor
top
Een gemakkelijke manier om iemand ver weg snel een mooi cadeau te kunnen geven. Wel prijzig.
Toen bleek dat mijn moeder er niet zou zijn op de dag van bezorging kon ik op het laatste moment de bezorgdatum nog een dag vervroegen (naar de dag dat ik belde) zodat de bloemen dezelfde dag nog bezorgd werden, heel erg fijn
Het is makkelijk om via de site een bos uit te zoeken en mijn broer en schoonzusje waren erg blij met de prachtige bos!
De vorige bestelling was in goede orde en op tijd aangekomen. De bloemen bleven bovendien heel lang mooi. Goed gevoel dat er met lokale ondernemers word gewerkt.
Mooi boeket ,op tijd geleverd ,kaartje vergeten ook dit is achteraf opgelost prima service
Bloemen dezelfde dag nog geleverd, zelfs in het ziekenhuis goed aangekomen.
Bloemen dezelfde dag nog geleverd, zelfs in het ziekenhuis goed aangekomen.
Op vrijdagavond 6 mei kwam ik er achter dat het de 8e moederdag was. Kaartje sturen kon niet meer, bellen wel, maar dan zou het minder leuk zijn. Snel naar Fleurop.nl Prachtig klein boeket uitgezocht en geregeld. Zaterdag belde mijn 89- jarige moeder al op: 'Wat een prachtig boeket! En zo groot (??:)) en kleurrijk! Enorm leuke verrassing!' Kan het nog mooier? Dacht het niet :)
zeer enthousiaste reactie van mijn moeder op dit fraaie moederdagboeket - helemaal super
In de ochtend besteld en om 16:00 uur bezorgd. Super. Ik begreep dat het een mooie bos was. product was ook leuk: boeket met chocolade.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.