Boeket besteld voor bezorging in Frankrijk. Kostte 60 euro. Schoondochter kwam uit het ziekenhuis. Op site stond dat bezorging dezelfde dag zou zijn. Helaas werd het boeket de volgende dag bezorgd.
Beste Rein, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je een mail gestuurd met de reden waarom het een dag later is geleverd. Mocht je hier nog vragen over hebben, wil je het ons dan laten weten? Fleurige groet, Team Fleurop
Keurig op tijd en verzorgde levering
Een prachtig boeket met verse bloemen. Pijnloos geboekt via de website.
Snel besteld en op tijd mooie bloemen ( zoals op de afbeelding) bezorgd.
Despite the fact the recipient of the flowers was not at home Fleurop found a way to get the flower to them. Great job! Thank you.
Onlangs een boeket naar een adres in het verenigd koninkrijk gestuurd. Het boeket was precies zoals ik had gewild en is perfect op tijd geleverd, zoals ook stond aangegeven.
Perfect ..mooie bloemen..bezorging op tijd
Prachtige bloemen, zoals ik had besteld. Bij toeval was ik op het adres van de bezorging, bezorger kon het adres niet vinden, belde mij, was erg aardig en samen zijn we er gekomen. Iedereen blij.
Nog dezelfde dag bezorgd en een tevreden ontvanger
Heel erg prijzig voor een klein bosje terwijl ik medium had besteld
Gemakkelijk en de uitvoering is perfect
Snel iets kunnen laten bezorgen wat heel mooi was en vlgs de "plaatjes" correct
bestellen is heel eenvoudig
Uiterst slecht. 60 euro voor ene boeket waar ik 20 euro bij de pomp voor zou betalen. Klantenservice geeft geen antwoord.
Beste Bart, Bedankt voor je beoordeling! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Makkelijk maar zou graag foto ontvangen van de geleverde Bloemen
prima levering en boeket
Beste Reina, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat het prima was verlopen met je levering en je boeket. Dat lezen we graag. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Ik heb een bos bloemen naar mijn moeder in Duitsland laten bezorgen. Deze werd de zelfde dag nog geleverd. Zeer verse bloemen en het bos bloemen viel helemaal in de smaak
Ze waren een dag te vroeg. Maar de bos bloemen was mooi en grote dan verwacht.
Er was een klein probleempje met de levering (de kaart miste) maar Suze van de klantenservice heeft snel, vriendelijk en geheel naar tevredenheid gehandeld. Dat is service met een S. Goed gedaan Suze en Fleurop.
Bedankt voor je mooie review en alle complimenten aan Suze. Fijn om te lezen dat er goed gehandeld is. Fijne dag! Groet, Leonie
Bedankt voor je mooie review!! Groet, Leonie
In de avond de bestelling gedaan van veldboeket medium + een fotokaartje en om 9.30 uur ddevolgende dag ggeleverd. Dat fotokaartje maakt het heel persoonlijk!
Hi Emmy, wat leuk om te lezen dat alles naar wens geweest is. Bedankt voor het mooie compliment en de goede review. Groet, Leonie
Snelle en goede bezorging. Toch jammer dat de bloemen die je ziet op de afbeelding niet in het boeket zitten. Het is indicatie, dat snap ik, toch jammer!
Boeket is netjes afgeleverd op de zelfde dag en wat een lief knuffeltje erbij. Goed verzorgd. Foto is gekregen van de ontvanger
Gemakkelijk bestellen en snelle levering
Bedankt voor je mooie review en natuurlijk je bestelling bij Fleurop. Groet, Leonie
Mooi product, conform wens geleverd.
Fijn dat alles naar wens geweest is en bedankt voor je mooie review! Groet, Leonie
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.