Helemaal tevreden over het boeket, de kleurigheid en grootte en snelheid van leveren!
Erg blij met de snelle levering!
Al is de prijs/kwaliteit verhouding de laatste jaren iets gedaald (boeketten zijn steeds iets minder royaal geworden), nog altijd zeer tevreden met iedere bestelling en bezorging.
Heel fijn dat het zo mogelijk is!
Ontvanger was niet thuis op de afgesproken bezorgdag. Er is geen briefje achter gelaten. 4 dagen later dacht ik het is nog steeds niet bezorgd. Fleurop blijft zeggen dat ontvanger een briefje heeft ontvangen(dit is dus niet het geval) ik dacht iemand blij te maken met bloemen. Nu moet de ontvanger zelf gaan bellen naar de desbetreffende bloemist en het hier zelf gaan ophalen. Daar betaal je dan 6,- bezorg kosten voor. Iemand met een sterf geval heeft toch totaal geen behoefte om de bloemen te moeten gaan ophalen? Snap echt niks van deze service.
Beste Marleen, Wat vervelend dat levering van je bestelling niet aan je verwachting voldoet. Op Fleurop.nl is te lezen dat de ontvanger van het boeket d.m.v. een niet-thuiskaart op de hoogte gebracht zal worden dat hij/zij de bezorger heeft gemist. Op de niet-thuiskaart staan de gegevens van de bloemist, waarmee de ontvanger contact kan opnemen om een vers boeket op te halen. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Alles naar wens geregeld
's-Middags de opdracht doorgegeven en nog diezelfde middag een mooi boeket afgeleverd! Prima en snel geregeld.
Werkelijk een geweldig mooi boeket met prachtige bloemen en kleuren in balans. Mijn zoon was er erg blij mee, ieder jaar stuur ik hem deze bloemen voor zijn verjaardag.
Had voor 39.50 wel een groter boeket verwacht, aangezien ik wel vaker een boeket haal van rond de 25 euro, en deze er niet dusdanig uitsprong. Verder was het oke, maar overweeg wel de volgende keer het weer zelf te halen. Gr Ivo
Top kwaliteit bloemen en prachtige bloemschikking. Zal in de toekomst zeker weer bij Fleurop bestellen !
Hi Arjan, Wat leuk om te horen!! Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Fleurop. Groet, Leonie
De geadresseerde was niet thuis. het boeket is in goed overleg bij de buren afgeleverd en er is prima navraag bij mij gedaan of het boeket uiteindelijk goed aangekomen is. Helemaal af dus.
Snel en netjes en op tijd geleverd, bedankt voor alles.
Supersnelle bezorging, Top!
Ik had in de ochtend een boeket besteld dat aan het begin van de middag was bezorgt. Het boeket is van geweldige kwaliteit, dus ik ben erg tevreden.
Goede support gekregen vanwege bestelling voor Canada Alleen we hadden een mooi boeket besteld maar de foto die de ontvanger ons zond bleek het een bloeiende plant. Dus anders dan besteld
Op tijd
Boeket was prachtig met de gewenste bloemen, opmaak en presentatie waren boven verwachting.
Vanuit Australië besteld. prima ervaring
Met lieve ouders die 180 km verderop wonen kon ik deze mensen een glimlach op het gezicht toveren met een paar klikken op de knop. Gemakkelijk en razend snel. Daarnaast was het echt een hele mooie bos bloemen!
Ik heb het goed ervaren
Ditect bij een lokale bloemisterij, geen dozen bin de bezorging
Dit keer teleurgesteld. De website weergave van een grote bos bloemen: order nr. 5008375871 geheel anders dan de werkelijkheid. Veel kleiner.
Beste Andreas Driessen, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bloemengroet. We hebben je klacht in behandeling met onze bloemist en nemen hierover zo snel mogelijk contact met je op. Fleurige groet, Team Fleurop
Bestellen via internet ging makkelijker dan ik had verwacht. Bloemen die bezorgd werden, kwamen overeen met wat ik op een foto had uitgekozen.
Beste Marijke, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je het makkelijker vond dan verwacht om te bestellen. En wat fijn dat je bloemengroet leek op wat je had besteld. Dat lezen we graag. Graag zien we je een volgende keer weer terug. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Naast het schtterend mooie bliemstuk ook een zeer goed persoonlijk contact gehad met een zeer goed advies
Top service. Voor elke vraag nemen ze tijd.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.