Mooi boeket snel geleverd

Helemaal tevreden over het boeket, de kleurigheid en grootte en snelheid van leveren!

Snelle en goede service

Erg blij met de snelle levering!

Altijd een mooi boeket

Al is de prijs/kwaliteit verhouding de laatste jaren iets gedaald (boeketten zijn steeds iets minder royaal geworden), nog altijd zeer tevreden met iedere bestelling en bezorging.

• Boeket

Een prachtige orchidee! Een hele mooie kleur!

Heel fijn dat het zo mogelijk is!

Teleurstellend

Ontvanger was niet thuis op de afgesproken bezorgdag. Er is geen briefje achter gelaten. 4 dagen later dacht ik het is nog steeds niet bezorgd. Fleurop blijft zeggen dat ontvanger een briefje heeft ontvangen(dit is dus niet het geval) ik dacht iemand blij te maken met bloemen. Nu moet de ontvanger zelf gaan bellen naar de desbetreffende bloemist en het hier zelf gaan ophalen. Daar betaal je dan 6,- bezorg kosten voor. Iemand met een sterf geval heeft toch totaal geen behoefte om de bloemen te moeten gaan ophalen? Snap echt niks van deze service.

Goed en eenvoudig

Alles naar wens geregeld

• Boeket

Snelle en goede bezorging!

's-Middags de opdracht doorgegeven en nog diezelfde middag een mooi boeket afgeleverd! Prima en snel geregeld.

Prachtig uitgebalanceerd boeket

Werkelijk een geweldig mooi boeket met prachtige bloemen en kleuren in balans. Mijn zoon was er erg blij mee, ieder jaar stuur ik hem deze bloemen voor zijn verjaardag.

Prachig boeket

Had voor 39.50 wel een groter boeket verwacht, aangezien ik wel vaker een boeket haal van rond de 25 euro, en deze er niet dusdanig uitsprong. Verder was het oke, maar overweeg wel de volgende keer het weer zelf te halen. Gr Ivo

• Boeket

Top kwaliteit bloemen en prachtige bloemschikking. Zal in de toekomst zeker weer bij Fleurop bestellen !

enkel lof

De geadresseerde was niet thuis. het boeket is in goed overleg bij de buren afgeleverd en er is prima navraag bij mij gedaan of het boeket uiteindelijk goed aangekomen is. Helemaal af dus.

Heel mooie bos bloemen

Snel en netjes en op tijd geleverd, bedankt voor alles.

• Boeket

Prima service en een vlotte bezorging!

Supersnelle bezorging, Top!

• Boeket

Erg snel en een prachtig boeket

Ik had in de ochtend een boeket besteld dat aan het begin van de middag was bezorgt. Het boeket is van geweldige kwaliteit, dus ik ben erg tevreden.

Gewoon goed

Goede support gekregen vanwege bestelling voor Canada Alleen we hadden een mooi boeket besteld maar de foto die de ontvanger ons zond bleek het een bloeiende plant. Dus anders dan besteld

• Boeket

Op tijd en bloemen zoals getoond op de site

Op tijd

Geweldige service!

Boeket was prachtig met de gewenste bloemen, opmaak en presentatie waren boven verwachting.

Heel blije ouders in Nederland

Vanuit Australië besteld. prima ervaring

• Boeket

Prachtige bos bloemen en een dolgelukkige mama

Met lieve ouders die 180 km verderop wonen kon ik deze mensen een glimlach op het gezicht toveren met een paar klikken op de knop. Gemakkelijk en razend snel. Daarnaast was het echt een hele mooie bos bloemen!

• Boeket

Het was super snel geleverd

Ik heb het goed ervaren

Gewoon top

Ditect bij een lokale bloemisterij, geen dozen bin de bezorging

• Boeket

Levering geheel anders dan weergegeven op de website.

Dit keer teleurgesteld. De website weergave van een grote bos bloemen: order nr. 5008375871 geheel anders dan de werkelijkheid. Veel kleiner.

Super netjes verzorgd.

Bestellen via internet ging makkelijker dan ik had verwacht. Bloemen die bezorgd werden, kwamen overeen met wat ik op een foto had uitgekozen.

• Boeket

Zeer goede service en zeer mooi bloemstuk

Naast het schtterend mooie bliemstuk ook een zeer goed persoonlijk contact gehad met een zeer goed advies

• Boeket

Service met een hoofdletter S.

Top service. Voor elke vraag nemen ze tijd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ