prima op tijd ,volgens agspraak
Prima service.
Makkelijk en snel te bestellen !
Terwijl ik nerveus in de wachtkamer van het ziekenhuis zit te wachten, een prachtig boeket bloemen kunnen uitkiezen en laten bezorgen. Echt wat een gemak en het deed me even mijn ellende vergeten. Magnifiek !!
Zoals gewoonlijk deed Fleurop weer een uitstekende job. Mooi boeket en op tijd besteld.
Het gemak om dit te bestellen voor vrienden die wat verder weg wonen
Bloemen zijn vers en mooi. Ik heb nu 2x besteld bij jullie, de 1e keer was in de middag en de laatste keer was om 14.30 uur. Ik vind dit veel te laat. Ik snap heus wel dat jullie een bepaalde route moeten rijden en dat niet iedereen in de ochtend aan de beurt is. Misschien volgende keer beter.
Beste Marcel, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je vindt dat 14.30 uur te laat om een boeket te krijgen. Maar inderdaad (zoals je al aangeeft) de bloemisten hebben inderdaad meer boeketten die op een bepaalde tijd bezorgd moeten zijn. Daardoor zou het kunnen zijn dat je bloemengroet in de middag bezorgd wordt. Maar als je de volgende keer een bloemengroet in de ochtend bezorgt wilt hebben kun je het beste even bellen met ons op 0900 1501, dan kunnen we het navragen aan de bloemist of het lukt. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Het boeket viel zeer in de smaak en beantwoordde aan de verwachtingen
Bij de bestelling voor Slavia Dols. Expliciet aangegeven: geen lelieachtigen ivm allergie. Toch zatenen er veel lelies in!
Beste J.M.A.A. van der Mark, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat er wel lelies in het boeket verwerkt zaten, dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Je kan het beste een mail naar ons sturen naar [email protected], voorzien van duidelijke foto's waar het boeket volledig op zichtbaar is (boven-en zijkant). Die kun je sturen binnen de zeven-dagen vaas garantie. Dan kunnen we ernaar kijken en het hopenlijk oplossen. Graag tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Tot noch toe zijn alle leveringen goed uitgevoerd en door de ontvanger zeer gewardeerd wat kwaliteit en uitstraling
Veel keuze in prachtige boeketten. Ik stuur altijd via fleurop omdat de reacties die ik krijg van de gelukkige ontvanger altijd zo enthousiast zijn. Grote boeketten, prachtige bloemen en kleuren en ze staan lang. En dan kies ik van een foto… maar live zijn de boeketten dus nog mooier.
Nog laat besteld, volgende werkdag vroeg bezorgd. Ontvangster was erg te spreken over de samenstelling en kwaliteit van de bloemen.
Ik bestelde een boeket voor mijn dochter en het boeket met fotokaartje werd volgens afspraak goed bezorgd. Boeket zag er prima uit! Zie bijgevoegde foto.
Ik heb een boeketje besteld voor de verjaardag van mijn vriendin maar het boeketje werd pas 19 uur bezorgd. Ik vind dat veel te laat. Daarnaast vind ik het boeketje in vergelijkting tot de prijs veel te duur.
Beste Sma, Wat vervelend dat het niet goed is ervaren. Wij hebben je een mail gestuurd waarin wij om een foto hebben gevraagd maar deze nog niet ontvangen. Wij ontvangen graag een foto van het boeket om het te kunnen beoordelen. Met vriendelijke groet, Fleurop Klantenservice
Bloemen Zijn een natuurlijk product en zonder water gaan ze dood. De bloemen zijn afgeleverd door ze onder de carport te zetten waar niet zoveel mensen komen en aangezien het een verrassing was had ook niemand verwacht dat er bloemen bezorgd zouden worden waardoor ze 2 dagen daar hebben gestaan zonder water.
Beste Jop, Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Bloemen besteld voor onze trouwdag terwijl ik in het buitenland ben voor werk. Ik krijg bevestiging dat bloemen geleverd zijn. Toch zijn er thuis geen bloemen aangekomen. Verassing weg. Na reclamatie wordt er meteen actie genomen, maar toch.......
Hi Jo, Dankjewel voor je beoordeling. Wat jammer dat wij de verrassing voor op je trouwdag hebben prijs gegeven, excuus hiervoor! Het is uiteraard niet de bedoeling dat er al een bezorgbevestiging wordt verzonden voordat het boeket is bezorgd. Dit is zeker een verbeterpunt en we doen dan ook ons uiterste best om dit in de toekomst te voorkomen. We zijn je een volgende keer graag weer (beter) van dienst. Fleurige groet, Team Fleurop
Het ging gemakkelijk en snel. Netjes de volgende dag bericht dat het bezorgd was. Super
Afleverbevestiging ontvangen. Er had van mij iets meer groen in het boeket gemogen voor het volume en de eenheid.
Geweldig boeket Fijne bezorging en advies
steeds mooie boeketten en bijhorende cadeautjes . altijd op tijd geleverd altijd leuk om na aflevering een berichtje en een lach van de ontvanger te krijgen.
Word je blij van
Helemaal goed.
Ik heb vrienden in Frankrijk. De site is heel toegankelijk en het fijne is dat het boeket dat je besteld , inderdaad dat exact identiek boeket in een ander land geleverd wordt. Tegelijk kan je de datum van levering opgeven en daar wordt strikt aan gehouden. De geleverde bloemboeketten zijn zeer vers, bloemen blijven 2 weken mooi ! Ook de planten zijn van heel goede kwaliteit. Ik heb 2 jaar geleden een witte orchidee laten afgeven bij vrienden in Frankrijk en toen ik hen vorig jaar ging bezoeken stond de orchidee opnieuw in bloei. Dus prima kwaliteit en zorg voor de bestelling.
Ik had bloemen en een kaart voor mijn anniversary laten bezorgen. Het is alleen twee dagen te laat bezorgd, ookal kreeg ik een mail dat het op tijd bezorgd was kwam het pad twee dagen later aan.
Hi Veerle, Bedankt voor je beoordeling op KiyOh. Wij hebben direct navraag voor je gedaan bij de bloemist over de te late bezorging. Deze geeft aan dat je bestelling op woensdag 20 april is afgeven op het opgegeven adres aan de vader van de ontvanger. Misschien dat het daar wat vertraging heeft opgelopen? Fleurige groet, Team Fleurop
Super fijn dat een boeket kan worden bezorgd aan de andere kant van de wereld.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.