Mijn mening, Het is goed gegaan,beter dan met andere leveranciers,mijn vrienden waren content en de bloemen prachtig,

• Boeket

Slecht, duur, duur en nog eens duur voor wat je krijgt.

DUUR, DUUR, DUUR! 33 EURO VOOR BOS VAN EEN TIENTJE, BELACHELIJK! Ik bestel nooit meer, bel wel een plaatselijke bloemist die dan de bloemen brengt.

zeer goed

ook in een land als Iran wordt direct en op de juiste datum bezorgd!

Geweldige service!!

Super snelle afhandeling en super overzichtelijk!!

• Boeket

Bloemen op de grond bij bezorging

Bij de bezorging is er aangebeld en zijn de bloemen voor de deur gelegd en is de bezorger weggegaan. Omdat er een verjaardag met visite was, is dit niet gehoord en zijn de bloemen later gevonden door later bezoek. Slordig. Ik raad ook aan om een melding van bezorging via de e-mail te laten gaan naar de besteller. Voor de rest een keurige bos bloemen al is het wel aardig aan de prijs.

Fijn mooi en snel

Mooie bloemen en levering volgens afspraak.

• Boeket

Geweldige kwaliteit bloemen en een zeer goede service

Een zeer ervaren en gedreven team. De bloemen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Nooit geen andere bloemenzaak meer.

• Boeket

Zeer slechte ervaring. Voor mij nooit meer..

Ik had ruim van tevoren een rouwboeket met linten besteld voor een uitvaart en het zou netjes op tijd geleverd worden bij het crematorium. Toen ik de zaal binnenkwam zag ik tot mijn schrik dat mijn boeket ontbrak.. Bleek het te laat geleverd en het boeket werd pas halverwege de plechtigheid binnengebracht.. Dit soort stress wil je niet op zo'n dag. Voor deze service had ik dus wel €100,- euro betaald. Ik heb gebeld en het enige dat Fleurop mij wilde bieden was een bosje bloemen als troost.. Dit hoefde voor mij niet dus uiteindelijk gaan ze mij €25,- euro terugbetalen. Ik vind dit echt schandalig want ze zijn hun afspraak niet nagekomen en de slechte dienstverlening heeft veel stress veroorzaakt. Ik ga hier echt nooit meer bestellen.

• Boeket

Heel mooie bloemen zeer goed verzorgd Met afstand het beste

• Boeket

Keurig, ik ben heel tevreden

Er was onduidelijkheid over de bezorging. Fleurop belde en heeft het mooi opgelost. De bestelling vas keurig op tijd.

• Boeket

Een geurende en fleurige ervaring

De bloemen zijn altijd mooi en vers en worden altijd verzorgd bezorgd.

• Boeket

Goed verzorgd! (En dat in twee woorden)

Zie bovenstaand

KLASSE!

Het rouwboeket was prima verzorgd, hartelijk dank daarvoor. Mevr. A Schippers, de Wittstraat 45, 1792BN Oudeschild

• Boeket

jammer dat ik de bevestigingsmail niet kreeg

vanwege Koningsdag (de verjaardag van de ontvanger) was het belangrijk dat de bloemen op tijd werden geleverd. ik had ze 25/4 besteld met levering 26/4 Ik begreep uiteindelijk op 27/4 's avonds van de ontvanger dat ze waren ontvangen Ik had graag een bevestiging van Fleurop ontvangen, zoals andere keren...

• Boeket N.v.t.

Bereikbaar en meelevend ♥️

Voor een zieke vriendin bloemen besteld, uitgerekend die nacht overleed ze. Die zagen we niet aankomen. Fleurop gebeld en bloemen konden nog bezorgd worden voor de familie maar bloemist zou rekening houden met de verdrietige situatie .

Top levering

Makkelijk te bestellen

Mooi boeket

Jammer dat de planten niet in water worden bezorgd!

heel goed gedaan

ik ben dik tevreden

• Boeket

Top, prachtige bloemen en snel geleverd

Prachtigboeket, snel geregeld, primabezorging!

• Boeket

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

Via de site zijn bloemen gemakkelijk uit te zoeken en te bestellen. Levering is ook volgens afspraak.

• Boeket

Het boeket werd snel, netjes en vriendelijk afgeleverd. Een 9 ipv een 10 omdat het voor niet helemaal duidelijk was hoe groot het 'middel' boeket nou precies was. Gelukkig was het precies goed.

goed verlopen

alles verliep goed

Positief

Bij aanpassingen leverdatum prettige medewerking en toen de ontvanger uiteindelijk er niet bleek te zijn, erg meewerkend in de oplossing.

Snelle en correcte levering

Prachtig boeket!

Mooie bloemen en keurig bezorgd!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ