Diegene voor wie het boeket was, bleek niet thuis. Het boeket is afgegeven bij de buren; keurig een briefje door de bus van de ontvanger en ook ik werd via een mail op de hoogte gesteld. Goed geregeld.
Goede communicatie, goede levering, goede bloemen. Wat wil een mens nog meer.
Mijn bestelling doorgegeven. Helaas zelf niet van de jarige gehoord hoe ze het boeket vindt! Ik ga er vanuit dat het allemaal prima in orde is gekomen! Met vriendelijke groet.
Ik had een pastel boeket laten bezorgen en die was echt prachtig!
heel makkelijk te bestellen. Snel en zorgvuldig geleverd Boeketten zijn van uitstekende kwaliteit
Gemakkelijk te bestellen. Heel duidelijk proces. En snel geleverd ondanks dat ik bestelling van andere kant planeet deed.
Ik werd nog even gebeld om het adres te controleren.
Beste Monique, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat we nog even gebeld hebben in verband met het adres. We willen natuurlijk gewoon graag dat de ontvanger het boeket krijgt wat je besteld hebt! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
De boeketten zijn fraai samengesteld. Ze staan doorgaans lang.
mooie bloemen met pot
Ik had bloemen besteld met een kaart erbij voor mijn vriendin dat we een jaar samen waren. Bloemen zijn bezorgt, maar geen kaart die wel is betaald.
Beste Rodny, Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
Over verkeerde naam afzender een mail gestuurd ėn gebeld. Nog steeds staat de verkeerde naam in het systeem.
Beste Hans en Len, Wat jammer dat je niet tevreden bent over je bestelling bij Fleurop. Ik heb je hierover een email gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Fleurop
ga zeker meer grbruik maken van julie service
Beste Cees, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het goede service en bezorging vindt. En wat ontzettend leuk om te lezen dat je meer gebruik gaat maken van ons! Dat lezen we natuurlijk graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Goede service en mooi boeket
Zo is het dus heel lastig om te weten welke maat je het beste kan kiezen.
Beste Josje, Dank je wel voor je beoordeling. Wat jammer dat je dit lastig vindt. De afbeelding die wordt weergegeven is die van het middelformaat, dus in het kleine formaat zitten minder bloemen verwerkt. En bij het grote formaat zitten meer bloemen verwerkt. Hopelijk helpt dit antwoord je wat beter met een keuze te maken de volgende keer. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
zo als altijd prachtig boeket erg tevreden
Mooie bloemen van goede bloemist. Netjes op tijd geleverdm
Snelle levering van prachtge boeketten!
Betrouwbare service met goed werkende, veilige website en betaling
Beste Edward, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om al die complimenten te lezen! Dat lezen we graag ;-)! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Gemakkelijk bestellen, juiste en snelle aflevering.
Nog de zelfde dag ontvingen wij een foto van de ontvanger van het boeket in Italië
Beste Els, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat we zo snel een boeket bezorgd hebben in Italië. Daar was de ontvanger vast erg blij mee ;-). Dat maakt de afstand toch een "beetje" minder ver. Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Besteld. Geleverd zoals beloofd. Zal dit zeker aanraden bij anderen.
Beste Hennie, Dank je wel voor je lieve beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling, dat lezen we graag ;-). En wat leuk dat je ons gaat aanraden bij anderen! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
alle zorgen rondom kiezen, bestellen en leveren zijn mij perfect uit handen genomen
Twee bossen bloemen besteld, helaas een bos bezorgd. Reactie van bezorger was onsympathiek. Gebeld met bloemisterij. Fout is goed hersteld. Er zijn twee andere bossen bloemen gebracht. Het gaat om bloemen voor de vrijwilligers van de Stichting Ambulance Wens. In deze situatie is het vervelend dat het niet meteen goed verloopt.
Beste Carin, Wat vervelend dat de levering in eerste instantie niet goed gegaan is. Fijn dat de bloemist het goed opgelost heeft en 2 andere boeketten gebracht heeft. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wij hopen je in de toekomst beter van dienst te zijn. Met fleurige groet, Carola Team Fleurop.
De doos bonbons die ik had besteld samen met het boeket werden helaas niet meebezorgd. Heb er voor moeten bellen. De chocolaatjes werden de volgende dag alsnog bezorgd.
Snel een mooie bos bloemen besteld. Zo simpel om iemand blij te maken.
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.