Last minute order voor 12.00 uur besteld werd zoals beloofd dezelfde dag bezorgd
Een vrolijk-frisse-voorjaars-bloemenbos!
De bestelling was makkelijk, en de bezorging snel. Netjes de volgende dag ook al was het US. Helaas maar 1 plant te kiezen. Maar de plant die geleverd werd was wel heel mooi
Op laatste moment besteld en binnen een uur afgeleverd (op zaterdag)
Mooie boeketten, gemakkelijke website snelle levering
ik heb een bestelling gedaan en verder niks meer van vernomen, ook niet van persoon voor wie die was en deze was anoniem bedoeld maar wel met een hint erbij van mij. Dus ik weet niet of mijn boeket is bezorgd of niet. mss dat ik nog een keer probeer maar niet echt een super ervaring gehad dus....
Kosten voor het bos dat geleverd werd waren te hoog en voldeed niet aan de verwachting.
Hi Ann, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet aan je verwachting voldaan heeft! Wij hebben je een e-mail gestuurd en zien jouw reactie hierop graag tegemoet. Fleurige groet, Team Fleurop
Helaas hebben ze de bloemen nog steeds niet ontvangen dit had afgelopen zaterdag afgeleverd moeten worden!!!!
Ik heb een groot boeket besteld maar er is maar een miezerig boeket geleverd, absoluut geen 60 euro waard.
Iedereen die een bos van mij, via Fleurop, ontvangt is superblij. De bloemen staan na 5 dagen nog in vol bloeiend ornaat. Zelfs in de 2e week nog in goede staat.
Prima service en over het algemeen mooie boeketten, maar ik vind het wel prijzig worden door de verzendkosten.
zie titel
Het bestellen gaat makkelijk en snelle levering, en goede kwaliteit
Ik kreeg een bedankje van de ontvanger van het bestelde boeket met een foto erbij… alles tip top verzorgd, prachtig boeket zoals op afbeelding site… mooi op tijd bezorgd , ik zeg SUPER !!!
Erg snelle levering! Ik had een bestelling geplaatst en binnen drie uur waren de bloemen geleverd.
Het zag eruit als op de foto
Prachtig boeket, helemaal vers en groter dan verwacht. Wellicht kunnen de kaartjes met de hand geschreven worden, maar dat is niet iets dat in de weg staat om een goede beoordeling te geven. Ga zo door.
Makkelijk te bestellen. ‘s Avonds laat online besteld, de volgende ochtend al om 10 uur bezorgd! Prachtige bos bloemen, mijn moeder is er erg blij mee!
Boeket laten bezorgen in de UK, de bezorging was op tijd en een heel mooi boeket.
Eenvoudig bestellen, op dezelfde dag bezorgen, een mooi boeket (zoals verwacht), tja ... wat moet ik nog meer zeggen: gewoon goed !
Gewoon uitstekend!!
snel en makkelijk geregeld
Ik heb op de dag zelf een mooie bos laten bezorgen. Grote complimenten van de ontvanger.
Ik ben heel tevreden over de service van Fleurop. Het is leuk om een mooi boeket op de website te kiezen, het is in een paar minuutjes geregeld en de bezorging was perfect op tijd! Extra mogelijkheden voor een kaartje met persoonlijke tekst.
Zaterdagochtend besteld en dezelfde dag keurig afgeleverd, TOP
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.