Rond 10 uur in de ochtend besteld voor een levering in Frankrijk,voor 13 uur al bezorgd! Schitterende bloemen,zelfs na een week nog prachtig!!
Beste Anne, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je bloemengroet al zo snel bezorgd waren in Frankrijk. En wat fijn dat de bloemen na een week nog prachtig zijn. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Boeket zag er mooi uit en meteen de volgende dag geleverd.
Boeket is afgeleverd bij de buren, die op het punt stonden een weekend weg te gaan. Hadden het natuurlijk ook niet aan moeten pakken.
Beste Ivo, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat de buren het in ontvangst hebben genomen terwijl ze weg gingen. Hopenlijk hebben de ontvangers het wel gekregen voordat ze weg zijn gegaan? Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
‘s Morgens besteld, vroeg in de middag telefoon van de ontvanger die me bedankte voor de prachtige bos bloemen. De bos zag er iets anders uit dan op het plaatje, maar nog steeds prachtig.
De ontvangers zijn zeer verrast en tevreden. Helaas is de fleurop bloemist in Noordwijk-Binnen gestopt.
Een bedank boeket had ik zo snel mogelijk nodig. Fleurop is snel, de keuze is reuze zowel in bloemen als in boeketten. Dit is nu net wat ik nodig had, binnen één dag geregeld. Uitgezocht, besteld, betaald, geleverd, en dat binnen één dag. Superblij mee.
Het boeket werd heel enthousiast beoordeeld door de ontvangers. Het was de eerste keer dat ik gebruik gemaakt heb van Fleurop diensten en dat was dus een positieve ervaring. Vriendelijke groeten Isabelle Kempen.
Super uitgebreid boeket met veel tulpen professioneel samen gebundeld! Ik heb een klein boeket tulpen besteld, maar deze is al mega groot, ik ben super tevreden en vooral omdat de ontvanger er heel blij me is! Ga zo door! Boris Zalm Rossum (Gld)
Mooi op tijd geleverd Mooi boeket.
Ik bestelde de bloemen rond ‘n uur of 11.00 en de zelfde dag in de namiddag werd het al bezorgd. Snel geleverd dus. Toen was het afwachten wat de kwaliteit van het bosje bloemen zou worden… Daar was ik nog even bang voor. Maar ik kreeg een bedankfoto van de ontvanger en het was een heel mooi boeket. Gelukkig ook maar voor dat geld.
Een mooie bos bloemen en deze werd op tijd bezorgd. Gebruik website eenvoudig. Beetje prijzig, maar daarvoor wel snelle en goede service.
Ne bestelling en betaling kwam ik erachter dat ik het verkeerde adres had opgegeven. Dat werd heel vriendelijk opgevat en veranderd. Daarna hoorde ik van mijn zoon dat ik de meisjesnaam van zijn vrouw moest gebruiken. Ook dat werd goed opgepikt d.m.v. notitie voor de bloemist. Ben erg tevreden met de geboden hulp en mijn schoondochter met het boeket.
Mooi boeket precies op tijd bezorgd Prima dus. Volgende keer weer
Beste Eugène, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je bloemengroet mooi was en precies op tijd bezorgd is. Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Boeket werd pas ruim in de middag bezorgd, te laat
Beste Pieter, Dank je wel voor je beoordeling. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het tijdstip van bezorgen. De bloemisten hebben soms zoveel bestellingen voor die dag dat het kan gebeuren dat je bloemengroet wat later in de middag bezorgd wordt. Maar natuurlijk is het wel bezorgd op de door jou gekozen dag ;-). Graag tot een volgende keer. Groetjes team Fleurop
Het boeket was mooi van opzet en kleur maar ik vind het echt te duur worden..
Mooie bos verse bloemen, snelle service
Laatste levering was 1 april! Jammer dat de bezorger niet wat langer kon wachten ! Ik had geïnformeerd of ze thuis waren en dat was het geval. De bezorger klopte op het raam waarop mijn vriendin naar beneden moest omdat ze boven aan het werk was . Ze was te laat de bezorger was verdwenen en bij de buren 2 deuren verder afgegeven. Netjes maar liever had ik dat hij/zij iets langer had gewacht! Afijn eind goed al goed. Bedankt en tot een volgende levering! Mvg Feik Blokstra
Heel meedenkende medewerkers, die lossen jouw probleempjes op, uitstekend
Makkelijk via jullie site qau bestelling en datgene wat je besteld wordt ook geleverd
Beste Anja, Dank je wel voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je het makkelijk om via onze site te bestellen. En natuurlijk bezorgen we wat er besteld is, had je wat anders verwacht ;-)?! Graag weer tot een volgende keer. Groetjes Gertina, Team Fleurop
Gewoon tevreden met de perfecte service
Er werd een mooie bos bloemen bezorgd op de afgesproken dag. Ben zeer te spreken over de service.
goede en efficiëntie manier om te bestellen
Last minute een adreswijziging door moeten geven, en dat is zonder problemen opgelost, boeket alsnog juist bezorgd
Prima geregeld. Mooi boeket bloemen laten bezorgen bij een collega in Frankrijk. Goede service, alles naar wens
Beste Judith, Dank je wel voor je beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens was met de bezorging van je bloemen in Frankrijk! We zien je graag weer terug. Groetjes team Fleurop
Mooi boeket op dezelfde dag bezorgt en besteld! Dus top!
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.