mooi boeket

op tijd bezorgd en mooi boeket

• Boeket

Heel mooi boeket maar beetje laat bezorgd

Het boeket werd rond 4 uur bezorgd, zou leuker zijn geweest als het in de ochtend werd bezorgd. Ook zou het fijn zijn geweest om een idee te hebben van het tijdstip van bezorgen. Het was echt een prachtig boeket, maar wel totaal anders dan wat ik had uitgekozen. Nu vond ik dat niet erg, maar het is wel een beetje vreemd.

• Boeket

Ik ben zeer tevreden met bloemstuk dat ik heb besteld voor een crematie. Ook het bestellen ging erg makkelijk.

hele slechte rozen

Ik heb voor meet dan 100 euro rozen besteld voor Valentijnsdag. De rozen waren echt van een belabberde kwaliteit. En ik weet hoe je rozen verzorgen moet, maar dit was echt heel slecht.

• Boeket

Klein boeket voor de betaalde prijs

Ik heb een medium boeket besteld voor ruim 25 euro + daarbij nog verzendkosten. Het boeket was veel kleiner dan op de foto op uw website.

• Boeket

Prachtig mooi boeket en netjes afgeleverd met bestelde kaartje.

Makkelijk bestelen en levering volgens mijn wensen. Keurig op tijd geleverd. Netjes verzorgd.

Kwaliteit en service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik maak de laatste tijd veel gebruik van de service van fleurop en ben uiterst tevreden. Fijn om de mensen in mijn omgeving blij te maken met een groot of klein boeket in verschillende soorten, geuren en kleuren. Altijd goede kwaliteit en service. Fijn dat Fleurop bestaat.

Zoals afgesproken

De bloemen waren eenvoudig te bestellen en werden mooi op tijd afgeleverd

Goed geregeld

Prachtige orchideeën

Ik heb besteld voor een verjaardag in een andere stad en vandaag eindelijk de plant gezien. De plant is op tijd gebracht en ziet er verzorgd uit en zit in een mooie pot zoals gezien was op de website.

Geweldig mooi boeket

Goede orde ontvangen

Prima geregeld

Leuk om zo iets weg te geven,of te ontvangen!

groter boeket verwacht

Het service was prima, boeket geleverd op tijd met een mooie handgeschreven card. Had wel een groter boeket (mixed cut) verwacht voor 48 euro waard bloemen.

• Boeket

Altijd op tijd & altijd prachtige boeketten

Altijd goed!

• Boeket

Zoals gewoonlijk weer prima uitgevoerd. Goede kwaliteit bloemen. Aanrader.

Bezorging goed afgeleverd

ik bestelde een bos bloemen als cadeau voor iemand. De bezorging ging goed en mijn verrassing werd omschreven als "heel mooi".

Best wel ok

Best wel ok alleen erg late bezorging bloemen pas in de namiddag.

• Boeket

Prachtige bloemen bezorgd bij prachtige mensen

Wanneer je een bloemetje last bezorgen hoop je dat het een prachtig boeket is want je stuurt een boeket nooit naar zomaar iemand. De boeketten van fleurig zijn prachtig en voldoen volledig aan de verwachtingen. Of het nu bij trouw of rouw. Dank fleurop fijn dat jullie er zijn!

Prachtig boeket

Fleurop heeft weer gezorgd voor een prachtig boeket voor mijn jarige zus. Iemand heel blij.

• Boeket

Mooie bos bloemen en snel bezorgt.

Mooie bos bloemen ontvangen en zeer snel bezorgt. Top service!

Afwachten

Ik ben een beetje teleurgesteld. Jullie zouden mij iets laten weten of de krans daar goed is aangekomen en geaccepteerd is in Australië.

• Boeket

Mooie boeketten die lang staan.

Top service en mooie boeketten die lang staan.

• Boeket

Snelle bezorging en mooi boeket

Fijne site, terugkoppeling na bezorging, mooi boeket!

• Boeket

Heel erg tevreden over Fleurop.

Bestellen van de bloemen erg gemakkelijk en ruime keuze in boeketten. De bloemen worden erg netjes verzorgd en bezorgd. Boeketten zijn ietsje duurder maar van erg goede kwaliteit. Blijven mooi lang op de vaas. Zeer tevreden dus.

• Boeket

Super snel een prachtige bos bloemen afgeleverd

Waar voor je geld, bestelling snel geleverd en complimenten gekregen hoe mooi en groot de bos bloemen was!

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ