Ondanks mijn vrij late melding, de bestelling tijdig uitgevoerd. De ontvanger was verrast door het prachtige boeket.
Prachtige bloemen maar het belangrijkste is toch ook de levertijd. Op de vraag bezorgen in de morgen, i.v.m oudere mensen, werden de bloemen tot onze vreugde ook smorgens bezorgd. Fleurop is de enige leverancier die daadwerkelijk leest en uitvoert wat in de bijlage erbij geschreven,/ verzocht wordt. Super!
Keurig verzorgd
Erg tevreden
Prima geregeld
Bos bloemen laten bezorgen bij een vriendin. Ze appt me dat een dag later de rozen in het boeket al slap hangen. Teleurstellend.
Beste Judith De Groot, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het boeket niet naar wens is, fijn dat je tevreden bent met de oplossing. We zijn je een volgende keer graag (beter)van dienst. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Fleurop Nederland BV
Ik heb een boeket ter gelegenheid van Valentijn besteld ter waarde van € 49,95. Als ik dan kijk wat bezorgd word, dan springen mij de tranen in de ogen. Kortom, de prijs- vs kwaliteitverhouding is ver te zoeken.
Beste Smeets, Bedankt voor je beoordeling. Excuses voor het ongemak. Wij zijn je een volgende keer graag beter van dienst. Fleurige groet
Boeket bevatte minder bloemen dan afgebeeld en ook minder mooi. Geen 32,- waard
Beste Berth-Jan, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat de omvang en de kwaliteit van het boeket is tegengevallen. Wij hebben je een e-mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Carola Team Fleurop.
Er is een prachtig boeket bezorgd, snel kunnen regelen en mooi op tijd bezorgd! Helemaal top!
Prachtig boeket geleverd op juiste tijdstip
Op zaterdag binnen een paar uur geleverd. Prachtig boeket. Top!
Het boeket is mooi op tijd bezorgd en de ontvangers waren enthousiast!
Ruime keuze, niet alleen qua boeket maar ook het kaartje of een ander te bestellen cadeau. Goede feedback (ivm het geleverde boeket)
Op een zaterdag bestelling, echt laatste moment, 5 voor 12, bestelling geplaatst voor afleveren van een bloemetje met kaart. Zelfde dag om half 5 bezorgd op bestemming. Super service!
Had zelf het verkeerde woonadres opgegeven. Was al op dit adres geprobeerd te bezorgen maar de bewoners waren niet thuis. Na hierover gebeld te hebben werd het alsnog op het juiste adres bezorgd . Prima service dus naar mijn mening
Keurig netjes
Heel goed verzorgd
Super ervaring goede en nette service en top bloemen
Wat bij Fleurop juist zo handig is, is dat je een kaart zelf kan samenstellen met voorkant (foto of tekst) en achterkant en deze bij het boeket kan laten voegen, net als wanneer je een kaartje via een online kaartenwinkel ontwerpt en verstuurd. Ik had bij het ontwerpen van de kaart iets over het hoofd gezien, waar over gebeld werd om te overleggen: fijn, dat oog voor detail! Ik kan het boeket niet beoordelen, omdat dat bij de ontvanger in huis staat :-)
De bos bloemen zag er goed uit. Mijn dochter was erg blij mee. Dankjewel
Mooi boeket op het juiste moment
Binnen 2u na bestelling al geleverd op locatie. Mooi kaartje erbij. Tevreden ontvanger. Formaat bos wel wat aan de kleine kant t.o.v. reguliere bloemist.
Via internet een boeket besteld voor een jarige job. Boeket is netjes en vriendelijk afgeleverd, en de jarige job fleurde helemaal op. (Goede service Top)
Prima in orde
1 De Schutterij
Veenendaal 3905 PJ
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.