Helemaal top

Het boeket dat wij bestelde werd heel snel en netjes bezorgd. Degene die het mocht ontvangen was er heel blij mee en vond het een super mooi boeket. Dus zeker een aanrader om vaker te doen

• Boeket

Mijn ervaring is prima …. Altijd oplossingen.

Makkelijk, snel, mooi

Genoeg keuze, erg makkelijk bestellen.

• Boeket

Jammer dat het kaartje zoekraakte waardoor de ontvanger niet direct wist van wie het kwam.

Vrolijk en verrassend

De ontvanger van het boeket belde mij meteen toen zij het kreeg. Zij was blij verrast! Ze vond het een vrolijk boeket. En daar doe je het voor. De prijs is wel erg hoog hoor. Wie kan dat betalen? Nou, wij gelukkig wel.

• Bezorging N.v.t.

In een woord: Top

Ik had een mooi bouquet besteld voor een zakenrelatie. Na de bestelling hoorde ik dat de desbetreffende dame om 16:00 zou vertrekken, ik de chat service benaderd en de dienstdoende dame heeft het voor elkaar gekregen! Om 16:00 bouquet bezorgd. Dit noem service. Chapeau Fleurop. Vanaf nu zijn jullie mijn vaste bloemisten, ook voor het buitenland

• Boeket

Het boeket viel erg tegen.

Het boeket was totaal niet wat we ervan verwacht hadden. Het leek ook niet op het boeket wat we besteld hadden. Het was voor de 60 jarige bruiloft van onze ouders. Ik vind het boeket geen 40 euro waard en wij zijn erg teleurgesteld. Het boeket was ook vrij laat bezorgd.

Fantastisch boeket.

Prachtig boeket en mooi op tijd afgeleverd. Ontvanger was er erg blij mee en vond het zeer mooi.

• Boeket

Het is een mooi boeket en dezelfde dag nog bezorgd. Super!

Excellent!

Easy to order and fast service, absolutely excellent I am very happy and will definitely use this again. The

• Boeket

helemaal prima, ik ben goed op de hoogte gehouden en gebeld voor navraag!

geen verdere aanvulling!

• Boeket

De ervaring was uitstekend!

Mijn moeder was erg blij met het boekt en dat telt voor mij! Kwa service ook super

• Boeket

Ik had vooraf niet verwacht dat het zo’n mooi vol boeket zou zijn, totdat het bezorgd werd. Ik was aangenaam verrast en zou zeker nog een keer op deze manier een boeket bestellen.

• Boeket

Op tijd en uitstekende kwaliteit.

Op tijd en uitstekende kwaliteit.

• Boeket

precies geleverd wat was afgesproken op het correcte mometn

goed!

Makkelijk en super snel

Ik heb 's morgens om 8.15 uur en boeket besteld om diezelfde dag nog te laten bezorgen. s Morgens kreeg ik al een bedankje voor het prachtige boeket. Zo snel kan het dus. Geweldig. Bedankt daarvoor.

Slecht

Heel klein boeket voor €40 zelfde als van de supermarkt

• Boeket

Makkelijk bestellen en betalen en prima op tijd een mooi boeket bezorgd!

Prachtige bos bloemen!

Makkelijk te bestellen uit grote keuze boeketten. Prima op tijd geleverd en de bos is prachtig,

• Boeket

Prachtige bos, geheel naar wens

Ontvanger was ontzettend blij met de bos verse bloemen

• Boeket

Klantenservice top, jammer dat de bloemist mijn bestelling over het hoofd had gezien...

Bestellen ging prima en eenvoudig. Toen was het wachten op mijn boeket. Had voor 14.00 uur besteld dus ik heb de hele middag gewacht... En de hele avond want ja stel dat de bloemen 's avonds bezorgd zouden worden. De volgende ochtend nog geen bloemen. Met de klantenservice geappt. Die hebben het meteen opgepakt en de bloemen werden gelukkig toch nog gebracht. Jammer van de fout bij de bloemist, top geregeld van klantenservice Fleurop! Btw, het boeket is prachtig!

• Boeket

Speelt niet in op situatie

Boeket voor een adres in Frankrijk besteld ter attentie voor een begraafnis. Bezorger gaf aan door Covid niet te kunnen leveren. Kan gebeuren, maar er zijn meer bezorgers neem ik aan. Gebelt met medewerker uit Nederland. Een hele discussie over wanneer het wel kan. Ongehoord....Ik zou nog een terugkoppeling krijgen of de bos bloemen a €60 bezorgd zou zijn. Nog geen bericht ontvangen. Zeer kwalijke zaak.

• Boeket

Product makkelijk te vinden op de site

Bezorgtijd op tijd

Prachtig boeket correct geleverd

Ik vond het lastig om een boeket te kiezen dat paste bij het interieur van de ontvanger. Opgelost door voor de seizoensverrassing te gaan. Dat bleek een prachtig boeket dat perfect past!

Helemaal top.

Makkelijk te bestellen. Niet al te duur En op tijd geleverd.

1 De Schutterij

Veenendaal 3905 PJ